Äntligen lördag igen och och en härlig stryktipsomgång är att vänta i eftermiddag och Unibet direktsänder några av matcherna gratis via Live Stream. Matcherna startar kl. 16:00.

Unibet direktsänder Brentford – Bournemouth

Unibet TV visar två matcher från Championship

Unibets utbud av fotbollsmatcher via Live Stream är mycket stort. I deras tv-kanal Unibet TV direktsänds dagligen matcher från all de stora fotbollsligorna i världen. Bland annat kan du se matcher från högstaligorna i Spanien, Italien, Frankrike, Holland, Skottland, Danmark, Österrike, Polen, Schweiz, Turkiet, Grekland, Peru, Förenade Arabemiraten och Argentina. Dessutom direktsänder Unibet matcherna från engelska andradivisionen The Championship. Och det är härifrån vi hämtar två av dagens matcher Nottingham – Bolton och Brentford – Bournemouth som idag även ingår i helgens Stryktipsomgång.

Läs gärna vårt Stryktipsförslag för lördagen med dessa matcher på stryktipskupongen.

Nottingham – Bolton

I vårt stryktipsförslag konstaterar vi att Bolton verkligen inte spelat bra på bortaplan den här säsongen med endast två inskaffade trepoängare. Dock möter man ett mycket ojämnt Nottingham men med tanke på hemmaplan och publikens stöd i ryggen ska man åtminstone minst klara av oavgjort mot gästande Bolton. Matchen visas på Unibet TV!

Brentford – Bournemouth

Både Brentford och Bournemouth har spelat bra i den här säsongen och framförallt gästerna ser väldigt starka ut och jagar från sin andraplats serieledaren Middlesbrough endast en poäng före. Kan bli en kul match att titta på då bägge lagen öst in mål i ligan. Matchen visas på Unibet TV!

Toppmötet Middlesbrough – Leeds spelar idag en tidig lördagsmatch med matchstart redan kl. 13:15 som också sänds på Unibet. Middlesbrough som ju leder Championship precis före Bournemouth tar sig an den anrika klubben Leeds som många svenskar har som engelskt favoritlag. Leeds hade kanske sin storhetstid för ganska många år sedan och Tomas Brolin spelade där en kort period i slutet av karriären. Nu ligger man i mitten av tabellen. Det här blir en perfekt match att kolla på innan de andra matcherna blåser igång.

TILL UNIBET TV OCH MATCHERNA I CHAMPIONSHIP

 

Läs mer här om hur Livestreaming fungerar.

Missa inte heller våra speltips för dagen:

Dagens speltips i Premier League

West Brom vinner +1 hcp