Crystal Palace – Manchester United, Paris SG – Marseille, Milan – Juventus och Bayern München – Borussia Dortmund är stora Cupfinaler i fotboll som alla spelas lördagen den 21 maj 2016.

Se alla matcher i direktsändning gratis på bet365 livestreaming här >>>

Oj oj vilken stor Cuphelg vi har att vänta oss. Idel Cupfinaler i de största europeiska länderna med underbart tuffa och spännande drabbningar att se fram emot. Det svåra blir att välja vilka matcher man ska koncentrera sig på att se! Matcherna går så att säga in i varandra men det finns ju alltid möjligheten att växla över mellan de streamade matcherna om man har suget på att kolla på allihop. Första Cupfinalen denna lördag börjar 18:30 med FA-Cup Finalen Crystal Palace – Manchester United och avslutas drygt två timmar senare när Zlatans sista match med PSG ska spelas mot Marseille i den Franska Cupfinalen (Coupe de France) med matchstart kl. 21:00. Däremellan och under tiden spelas den Tyska Cupfinalen (DFB-pokal) Bayern München – Borussia Dortmund samt Italienska Cupfinalen (Coppa Italia) Milan – Juventus.

Direktsända Cupfinaler 21 maj på bet365 Livestreaming

Dessa Cupfinaler sänds lördagen 21/5-2016 via live streaming på bet365 helt gratis!

18:30 Crystal Palace – Manchester United (FA-Cupen) Läs här vårt speltips på matchen.

20:00 Bayern München – Borussia Dortmund (DFB-pokal)

20:45 Milan – Juventus (Coppa Italia)

21:00 Paris SG – Marseille (Coupe de France)

Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar på ditt sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna samt vara inloggad på kontot för att kunna se streamat material från bet365. Du kan se direktsänd sport på din iPhone, iPad eller Android, till exempel fotboll, tennis, basket, snooker, darts, cricket och squash. För att se på sändningarna loggar du in och går till sidan för Sport eller Liveodds där ikonen Se visar vad som är tillgängligt. Varje evenemang börjar sändas 2 minuter innan utsatt starttid. Så fort du klickar på det direktsända evenemangets namn kommer mediafilen att börja streama. En viss fördröjning kan uppstå beroende på din uppkopplingshastighet. För ytterligare frågor så gå till FAQ. Läs också mer om Live stream här.