Efter idag har vi Wales mot Portugal i den ena semifinalen och nu kommer det avgöras vilka som tar en plats i den andra. Igår tippade vi att båda lagen skulle göra mål i mötet mellan Wales och Belgien. Det speltipset gick in efter ca 30 minuters spel. Idag har vi kanske EM:s på papperet hittills bästa match att se fram emot. De båda stornationerna inom världsfotbollen Tyskland och Italien drabbar samman.

Tyskland vann träningsmatchen inför EM med 4-1 men faktum är att Tyskland haft stora problem med Italien i de stora turneringarna. Italien har inte förlorat någon av de 4 senaste mötena lagen emellan.

Tyskland och Italien såhär långt under Frankrike-EM

Contes Italien har imponerat såhär långt där man fått ihop ett riktigt lagbygge och en mycket fin lagsammanhållning där alla kämpar för varandra. Italien har blixtrat till framåt men det är framför allt defensiven som präglat laget den här turneringen. Endast 1 mål har man släppt in och det var mot Irland när man redan innan matchen var klara gruppsegrare.Tyskland är alltid Tyskland och när den tyska maskinen väl sätter igång så är det inte många lag i världen som rår på stornationen. Det här EM slutspelet så är det ingen riktigt som har klivit fram och producerat mängder med mål som man är van vid. Tomas Müller har varit bra men inte gjort så många mål som vi förväntat oss. Man fick en tämligen enkel resa i åttondelen mot Slovakien där man också fick lite fart på målskyttet (vinst 3-0).

Speltips Tyskland – Italien

Väldigt svårt att ge något speltips på hur matchen kommer att sluta men vi tror på en mycket tät och destruktiv match där inget av lagen vill göra några misstag. Jag tror vi kommer få se en liknande match som när Italien mötte Sverige i gruppspelet. Två väldigt taktiskt skickliga lag som förmodligen kommer ta ut varandra. Därför kommer vi in på dagens speltips som handlar om en målsnål match. Förmodligen 0-0 och förlängning eller en uddamålsseger för något av lagen.

Vi kommer tippa att det blir under 2 mål i matchen till oddset 2.50 @bet365

Italien tyskland odds

bet365 klassas som världens bästa spelbolag när det gäller odds och livebetting.

Tyskland Italien tv och matchstart

Matchen mellan Tyskland och Italien visas av tv kanalen tv4, C More Fotboll och C More Stream. Matchstart är klockan 21.00.

Letar du bra odds på Tyskland Italien så läs mer om spelbolagens höjda odds på matchen här.