bet365

Onsdag med Champions League fotboll står på agendan och vi riktar blicken mot stormötet Atlético Madrid – Bayern München. Spåkulan säger att det blir flera mål i matchen.

Gårdagens speltips med hörnspel på matchen Borussia Dortmund – Real Madrid säkrades i den åttionde minuten och vinstpengarna använder vi idag på målspel.

Hemmalaget Atlético Madrid

La Liga trean Atletico har på sina sju senaste tävlingsmatcher i La Liga och Champions League spel inte förlorat en enda match. Man började La Liga säsongen med två oavgjorda matcher i augusti mot Alaves hemma och Leganes borta. Enda helt målfria matchen efter försäsongen såhär långt kom i andra matchen mot just Leganes.

Därefter har målfabrikationen kommit igång någorlunda där det svajar rejält från match till match. I september har Atletico Madrid spelat fem matcher med resultaten 25/9 Atletico Madrid – Dep. La Coruna 1-0,  21/9 FC Barcelona – Atletico Madrid 1-1 , 17/9 Atletico Madrid – Sporting Gijon 5-0, 13/9 PSV – Atletico Madrid 0-1, 10/9 Celta Vigo – Atletico Madrid 0-4.

Atletico gillar Champions League

Senaste tiden har målrika matcher varvas med målsnåla så förutsägbarheten hos Atletico när det gäller målskörd är här något begränsad. Dock vet vi att Atletico Madrid satsar stenhårt på Champions League och har genom de senare åren varit en av de allra bästa fotbollsklubbarna gång på gång. Två finaler på tre år vittnar om det. Det stora fokuset på CL från Atleticos sida resulterar i att förberedelserna brukar vara snäppet vassare än det ”vanliga” ligaspelet.

Vi får gå tillbaka i tiden ända till februari i bortamötet med PSV för att hitta en Champions League match där Atletico inte lyckades göra mål. Efter det radade man upp sex matcher i rad med mål mot bästa tänkbara motstånd som FC Barcelona, Bayern München och Real Madrid. Så räkna med att Atletico Madrid går all in i hemmamötet mot Bayern München och säkerligen sätter ett eller annat mål av bara farten.

Bortalaget Bayern München

Bayern München har inlett sin fotbollssäsong helt outstanding och är serieledare före Borussia Dortmund. Naturligtvis var vi medvetna om att de är starka men den här inledningen är nog en av de starkaste på flera år. Idel vinster i de fem första Bundesliga matcherna samt en utklassningsseger i Champions League mot FK Rostov. På sex matcher har Bayern München gjort hela 20 mål och släppt in endast två! Hur starkt är inte det på en skala?

Vi fick ett bevis på styrkan i Bayern Münchens anfallsspel redan i den första Bundesliga matchen den 26 augusti då man tvålade till Werder Bremen med tennissiffrorna 6-0.

Bayern ute efter revansch

Bayern München som ju i förra Champions League säsongen åkte ut mot just Atletico Madrid i semifinalen efter färre gjorda bortamål har ikväll revansch att utkräva. Den form man är inne i och den målproduktion som just nu känns ostoppbar kommer med allra största sannolikhet ge resultat denna onsdagskväll.

Målspel på Atlético Madrid – Bayern München

Först var vi inne på spel där båda lagen gör mål i kvällens match mellan Atlético Madrid – Bayern München och den känns lockande fortfarande. Men vi har hittat ett annat spelar som vi tror är ännu säkrare på att det går in. Nämligen målspel i form av Goal Line!

Vårt speltips går istället för ett BLGM spel till ett Goal Line spel 2.0, 2.5 till oddset 2.100 som betyder att vi vinner 2.1 gånger de satsade pengarna om det blir 3 eller fler mål i matchen och vi får pengarna tillbaka om det blir exakt 2 mål i matchen. Spelet är inlämnat hos bet365.

Se matchen i direktsändning

Matchstart för Atlético Madrid – Bayern München är klockan 20:45 idag onsdag 28 september och du kan se matchen i direktsändning gratis via ett erbjudande som Unibet i samarbete med Viaplay tagit fram där du kan se Champions League och Premier League fotboll gratis en hel månad utan vidare bindningstid! Du hittar även vägen till massor av direktsänd sport vi vår sida om live stream.

 

Se Viaplay Sport gratis via spelbolaget