Vi kan se härlig engelsk ligacupfotboll i EFL Cup via live stream på tisdagskvällen med matcher som Liverpool – Tottenham och Arsenal – Reading. Speltipset denna tisdag landar på Anfield Road i Liverpool.

Speltips Liverpool – Tottenham

Liverpool siktar EFL Cup titeln

Förra säsongen förlorade Liverpool EFL Cup finalen den 28 februari väldigt knappt mot Manchester City i en match som fick avgöras på straffar. Efter 1-1 vid full tid och även efter förlängning blev det straffarna som fällde avgörandet. Nu är man inne i åttondelsfinal i EFL Cup och det är inte väldigt många månader kvar innan en ny final ska spelas. Liverpool är ute efter revansch för finalförlusten enligt tränaren Jürgen Klopp, ”vi bestämde oss direkt efter finalmatchen mot Manchester City att vi skulle försöka igen”. Liverpool har gått mycket starkt senaste tiden även om det bara blev 0-0 hemma mot Man United nyligen.

Tottenham vill bryta o-o trenden

Även Tottenhams tränare Mauricio Pochettino lovar full satsning på matchen även om han påpekar i en intervju att båda lagen går bra i ligan samt att båda lagen spelar Champions League fotboll vilket gör att spelschemat är extra tufft nu med EFL Cup matcher samtidigt. Det låter ändå som om både Liverpool och Tottenham kommer gå in för matchen till 100% och till varje pris vill vinna tisdagsmötet vilket är viktiga förutsättningar för att kunna ge ett bra speltips. Tottenham har visat sig haft svårt att göra mål på bortaplan på sistone, man har spelat två stycken 0-0 matcher i rad nu på bortaplan, först mot Leverkusen i Champions League och senast i helgen mot Bournemouth i Premier League.

Några få ändringar i trupperna

Skadefronten då? Jo, Tottenham får klara sig utan viktiga Moussa Sissoko på mittfältet eftersom han från och med imorgon börjar avtjäna sitt straff på 3 matchers avstängning. Det ser bra ut hos Liverpool men man väljer att skifta målvakt jämfört med senaste matcherna och ställer Simon Mignolet i målet istället för Loris Karius. Och Klopp plockar med 24-årige anfallaren Danny Ings i truppen mot Tottenham. Ings var borta hela förra säsongen på grund av skada men har kommit tillbaka med besked då han spelat i U23 laget och gjort 7 mål hittills denna säsong.

Vi testar spel på Liverpool seger i kvällens möte med Tottenham vilket ger 1.66 i odds spelat hos Unibet. Matchstart är klockan 20:45.

Pengarna tillbaka hos Unibet

Liverpool – Tottenham Live Stream

EFL Cup matcherna ser du i direktsändning på Unibet vi deras TV Live streaming tjänst som är gratis att använda bara du har registrerat konto hos dem samt har en liten summa pengar insatt på kontot, Mitt råd är att sätta in 100 kr och sedan låta dem stå på kontot om du inte vill köra betting. Då har du gratis streamad sport hur länge du vill och om du tröttnar så är det bara att plocka ut pengarna igen.

Se dessa EFL Cup matcher på Unibet Live TV 25-26 okt

EFL Cup live stream tisdag 25 oktober

20:45 Liverpool – Tottenham Hotspur
20:45 Leeds United – Norwich City
20:45 Newcastle United – Preston North End
20:45 Arsenal – Reading

FL Cup live stream onsdag 26 oktober

20:45 West Ham United – Chelsea
20:45 Southampton – Sunderland
21:00 Manchester United – Manchester City