Ett underbart Manchester derby ska spelas ikväll mellan Manchester United och Manchester City när åttondelsfinalerna i EFL Cup (Engelska Ligacupen) ska avgöras. Speltips och Live streaming hittar du här!

Manchester derby speltips EFL Cup åttondelsfinal

Gårdagens speltips på matchen Liverpool – Tottenham gick hem även om matchen blev sådär jämn och tuff som vi förutspådde. Liverpool vann med 2-1 och är därmed vidare till kvartsfinal i EFL Cup. Idag har vi om möjligt ett ännu hetare möte när Manchester United välkomnar lokalkonkurrenten Manchester City till Old Trafford ikväll. Matchstart är klockan 21:00!

Manchester derby

Manchester United ur form

Manchester United fortsätter att göra rena skitmatcher rent utsagt varvat med insatser som får United fansen att andas hopp och förtröstan. Återigen gjorde man en plattmatch i senaste ligamatchen borta mot Chelsea då Man Utd pulvriserades med 4-0 mycket på grund av ett förvirrat försvarsspel av bortalaget. Dessförinnan fanns ett visst hopp om en gryende formförbättring i och med att Manchester United i de två senaste matcherna lyckats med att först spela oavgjort 0-0 mot just nu svårslagna Liverpool och sedan vann man hemma mot Fenerbahce med 4-1.

City likaså

Manchester City har det kanske inte lika tufft men inte så långt ifrån just nu vilket känns något överraskande efter det effektiva spel man uppvisat tidigare. Serieledarna City har ännu inte vunnit en match i oktober på fem försök och efter två oavgjorda och en förlust i Premier League är flera av de andra lagen plötsligt ikapp. 3-3 matchen mot Celtic och 4-0 förlusten mot FC Barcelona i Champions League svider säkerligen också vilket borde gjort Citys självkänsla något svalare på sistone. Särskilt försvarsspelet har känts ostabilt senaste månaden med insläppta mål i varenda match.

BLGM lockar

Speltips: Spelvärde tycker vi här finns i att båda lagen nu under åtminstone en månads tid verkar vara osäkra i positionsspelet längs backlinjen. Bra anfallsvapen saknar inget av lagen även om Zlatans måltorka i United oroar. Dock finns det fler i laget som kan göra mål och så gjorde ju Zlatan mål senast mot City i ligan. Vårt tips blir ett BLGM spel (båda lagen gör mål) där oddset 1.64 @Unibet känns acceptabelt. Unibet betalar tillbaka 100 kronor om ditt spel inte sitter!

Se matchen live!

Vill du se matchen i direktsändning gör du det lättast och gratis på Unibet via deras TV tjänst (live streaming). Sätt in 100 kr på kontot så blir live streaming tjänsten aktiv/tillgänglig. Du kan ha pengarna stå kvar på kontot om du är sugen på att se live streamad sport dygnet runt på Unibet.