Om du spelar hos Unibet för minst 200 kr den här veckan och förlorar dina spel så betalar Unibet tillbaka 100 kr till ditt spelkonto till helgen. När du besöker Unibet så hittar du spelbolagets kampanj kring detta under ”Oddskampanjer”.

Nya kunder får 200 % bonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr och få 1000 kr extra

Spela med halv risk

Det var flertalet av storlagen som tappade poäng i helgen i Premier League och det ska bli väldigt intressant att se hur det går när flera utav lagen gör upp i ligacupen. Förutom att du kan spela på alla matcher med halv risk (pengarna tillbaka) så kan du även se alla matcher av EFL Cup via Unibet Live Stream. Man behöver inte spela på just EFL Cup utan man kan lika gärna lägga ett spel på vilket sportevent som helst under den här veckan så får du hälften av pengarna tillbaka om du satsar precis 200 kr. Satsar du mer, exempelvis 300 kr så får du i alla fall tillbaka bara 100 kr till helgen. Så var förnuftig och satsa precis 200 kr för att spela med halv risk.

EFL CUP Live Stream

Ikväll tisdag så är det mest intressanta mötet mellan Liverpool och Tottenham. Imorgon (Onsdag) så har vi ett Londonderby att se fram emot mellan West Ham och Chelsea. Kommer Contes gäng hålla nollan för fjärde matchen i rad med nya spelsystemet 3-4-3?. Veckans absolut mest sevärda match är mötet mellan de båda Manchester lagen och den spelas också Onsdag kväll. Mourinho kommer från 0-4 förlust borta mot Chelsea och Guardiolas gäng har 5 raka matcher utan seger (cuperna inräknat). Gissa om båda vill vända den negativa trenden.

Följande matcher kan du se av EFP-CUP via Unibet Live TV.

25-Okt Liverpool – Tottenham Hotspur
25-Okt Leeds United – Norwich City
25-Okt Newcastle United – Preston North End
25-Okt Arsenal – Reading
26-Okt West Ham United – Chelsea
26-Okt Southampton – Sunderland
26-Okt Manchester United – Manchester City

liverpool-tottenham