Manchester City – FC Barcelona är det klart största mötet i dagens Champions League schema och vi hämtar dagens speltips från den här matchen. Sedan tidigare har vi gett ett speltips i kvällens match mellan Borussia Mönchengladbach och Celtic som spelar i samma CL-grupp som City och Barca.

Mönchengladbach att vinna och hålla nollan mot Celtic 2.75

Speltips Manchester City – FC Barcelona

Ställningen inför matcherna i grupp C

Inför kvällens möten i Champions League Grupp C leder FC Barcelona på 9 poäng med Manchester City närmast efter sig på 4 poäng och just nu är de lagen direkt vidare till nästa fas, men än återstår ett gäng matcher. Tre matcher har hittills spelats och Mönchengladbach med 3 inspelade poäng ser ut att vilja ge åtminstone Manchester City en fight om biljetten vidare från gruppspelet.

Tabellställning Champions League Grupp C
1. FC Barcelona 9p
2. Manchester City 4p
3. B. Monchengladbach 3p
4. Celtic 1p

Manchester City förlorade stort senast

Manchester City och FC Barcelona möttes jun senast också när det var Champions Leage omgång för bara två veckor sedan och den gången åkte City på rejält med däng på Camp Nou. Matchen slutade 4-0 till katalanerna och Messi var stor segerorganisatör då han var inblandad i samtilga mål. 3 mål och en målgivande passningblev hans facit den kvällen. Pep Guardiola såg nästan ut att skämmas vid sidlinjen mot slutet eller så var det att han uppgivet förstod att Messi återigen levererade som gud själv på planen vilket Guardiola så många gånger tidigare fått se under hans egen ledning för några år sedan. Men nu har City boostat upp självförtroendet igen då man med samma siffror 4-0 bortaslog West Brom i ligaspelet i helgen. Aguero är tillbaka i fin målform igen och tillsammans med Gundogan sänkte de West Brom med sina två mål var. Dessa spelare blir viktiga inför mötet med Barcelona ikväll.

FC Barcelona prenumererar på mål

FC Barcelona är som vanligt oerhört svårslagna och jagar för tillfället formstarka Real Madrid i La Liga med två poäng bakom. Och i Champions League denna säsong har man vunnit alla sina tre matcher som vi tidigare sa. Mer målproduktivt lag än FC Barcelona får man leta efter. Om man bortser från den av Barca mycket oprioriterade matchen mot Espanyol i Catalan Super Cup förra veckan som man förlorade med 0-1 så kan vi konstatera att Barcelona gjort mål i alla matcher man spelat sedan 2-0 förlusten i Champions League kvartsfinalen tidigare i våras den 13 april mot Atletico Madrid. Man får lov att säga att Bartxca är ett målglatt gäng, mäktigt! Naturligtvis kommer Barca även näta idag! Dock tror jag att Manchester City shapar upp sig lite jämfört med senast man möttes och också de gör ett mål på sina motståndare ikväll. Matchstart klockan 20:45!

BLGM-spel blir vårt drag i matchen Manchester City – FC Barcelona till oddset 1.42 @betsafe.

För den mer vågade lockar ett oavgjort resultat med pengarna tillbaka vid bortavinst, till oddset 2.11.

TILL BETSAFE HÄR OCH NU! >>>

SPELA GRATIS PÅ CHAMPIONS LEAGUE!

Betsafe erbjuder dig ett gratisspel på morgondagens Champions League fotboll om du spelar för 250 kr på någon av dagens Champions League matcher!

Manchester City - FC Barcelona

Pengarna Tillbaka Garanti

Betsafe garanterar dig pengarna tillbaka när du spelar på rätt resultat i valfri City-match och matchen slutar oavgjort (0-0 gäller inte). Läs mer om hur det funkar på kampanjsidan!

pengarna-tillbaka-man-city

Vinn Kontanter + Man City Live Experience

Delta i Betsafe’s oddstävling och klättra på en megastor ledartavla för att vinna ett av 100 fantastiska priser!

vinnare-man-city

Champions League tisdag 1 november 2016

18:45 Besiktas – Napoli
20:45 Atletico Madrid – FK Rostov
20:45 Borussia Mönchengladbach – Celtic
20:45 Basel – PSG
20:45 Benfica – Dyn. Kiev
20:45 Ludogorets – Arsenal
20:45 Manchester City – FC Barcelona
20:45 PSV – Bayern München

Champions League onsdag 2 november 2016

20:45 Dortmund – Sporting
20:45 FC Köpenhamn – Leicester
20:45 FC Porto – Club Brugge
20:45 Juventus – Lyon
20:45 Legia Warzawa – Real Madrid
20:45 Monaco – CSKA Moscow
20:45 Sevilla – Din. Zagreb
20:45 Tottenham – Leverkusen

Läs vårt speltips på matchen Tottenham – Leverkusen.

Leverkusen vinner eller spelar oavgjort mot Tottenham