Se här försnack och bästa speltipsen inför helgens Premier League med @Wenström – ”Småprogram från Storbritannien” samt Premier League Betting Tips Week 11 med Alan McInally, Paul Dickov och Harry Redknapp i studion.

Betsafe är det spelbolag som håller allra bäst koll på Premier League fotbollen och går helhjärtat in för att informera och tipsa om det mesta inför varje Premier League omgång. Dessa Betsafe program med @Wenström – ”Småprogram från Storbritannien” och Premier League Betting Tips Week 11 med Alan McInally, Paul Dickov och Harry Redknapp är en stor satsning som de gör för att tillgodose vårt omättliga intresse av engelsk fotboll som sitter djupt rotat i den svenska folksjälen!

@Wenström – Småprogram från Storbritannien

Ola Wenström har genom samarbete med Betsafe ett eget TV-program på nätet med försnack inför varje Premier League omgång som heter ”Småprogram från Storbritannien”. Tidigare publicerades programmet på fredagar men från och med denna vecka så ska alltid @Wenström – Småprogram från Storbritannien komma ut på onsdagar. Därför kallar Ola det också för Onsdagsmagasinet @Wenström för att förtydliga från vilken veckodag programmet går att titta på.

Speltips, reportage och expertsnack

Småprogram från Storbritannien innehåller alltid intressanta reportage från England och expertsnack inför helgens Premier League matcher och vecka 44 är inget undantag. Den här veckan blir det expertsnack med Ola Andersson och Bojan Djordjic om aktuella ämnen och heta matcher inför Premier League’s elfte omgång. Allra först drar de till Liverpool, ligans allra gladaste lag med serietäten som faktum och formtoppen som de har med sig in i novemberrusket. Ett nedslag i kvarteren kring Anfield som bubblar av entusiasm. Det här reportaget handla om tränaren Klopp’s ledarskap vid sidan av planen samt Milner och Henderson på planen och Gerrard kanske i framtiden? Även Manchester United, Mourinho och Zlatan synas i sömmarna tillsammans med en tanke kring Peps målbild.

Gå in på Betsafe.com för att se alla programmen på ett ställe under rubriken Speltips Premier League i Menyn ODDS.

Titta annars på @Wenström – Småprogram från Storbritannien vecka 44 direkt här:

Premier League Betting Tips Week 11

Betsafe’s Premier League Preview med programmet Betting Tips Week 11 där Alan McInally, Paul Dickov och Harry Redknapp sitter i studion är ett riktigt försnacksprogram med äkta engelsk atmosfär där det diskuteras hela tiden kring Premier League lagen, tränarna och spelarna plus speltips på vägen. Det är det perfekta uppladdningsprogrammet inför Premier League helgen och man får reda på mycket intressant. Det snacka även i detta program en del om Manchester United, Mourinho och Zlatan Ibrahimovic. Men det gäller att hänga med på engelskan som pratas. 😉

Helgens Premier League matcher

ENGLAND: Premier League lördag 5 november 2016
16:00 Bournemouth – Sunderland
16:00 Burnley – Crystal Palace
16:00 Manchester City – Middlesbrough
16:00 West Ham – Stoke
18:30 Chelsea – Everton

ENGLAND: Premier League söndag 6 november 2016

13:00 Arsenal – Tottenham
15:15 Hull – Southampton
15:15 Liverpool – Watford
16:00 Swansea – Manchester Utd
17:30 Leicester – West Brom

Ha nu en trevlig Premier League helg med förhoppningsvis massor av underbar engelsk fotboll när den är som bäst!

Betting Tips Premier League