Burnley har en fin moral i laget och det visade man inte minst mot United i ligan senast där man klarade 0-0. I senaste hemmamatchen så vann man över Everton med 2-1 hemma. Har man slagit Everton hemma med 2-1 så kan laget mycket väl lyckas vinna över Crystal Palace hemma. Oddset på hemmaseger är hela 3.20 och känns värt att testa.

Arsenal mot Tottenham på Emirates Stadium. Båda lagen är med i toppen av Premier League. Tottenham har ligans bästa försvar än så länge och har släppt in minst mål i hela ligan. Räknar med tät och jämn match i Londonderbyt. Vi testar krysset!

Swansea har ingen vidare form men det har absolut inte Manchester United heller. Allt verkar gå emot United för tillfället och Mourinho får inte delta i den här matchen. Laget är så klart klasser bättre än Swansea på papperet men resa till Turkiet i Europa League i veckan så sent som i Torsdags gör att man kan få svårt att ladda om här. Vi chansar att spika hemmalaget till oddset 5.50.

helgens spel premier league

Den här kupongen är en rejäl chansning men vi tycker att den är riktigt spännande och är helt klart värd en liten slant. Vi har lämnat in vårt spel hos spelbolaget Unibet. Totalt odds 63, Insats 30 kr Eventuell vinst 1906 kr.

[table id=Unibet/]

Läs också gärna vår artikel om helgens Betting tips på Premier League!

Ni har väl inte missat vårt stryktipsförslag på tips-sm. Vi levererar ett tipsförslag varje vecka som tips-sm pågår där vi tar ut 6 halvgarderingar och för ett resonemang kring detta.