bet365

Arsenal – Tottenham får vi säga är helgens hetaste match i Premier League. Londonderbyt mellan tvåan Arsenal och femman Tottenham i Premier League är snäppet populärare att spela odds på än lördagsmötet mellan Chelsea – Everton enligt flera av spelbolagen och sedan gör det ju inte inramningen sämre av att två av Englands allra bästa lag har sina hemmaplaner bara ett stenkast från varandra i norra delarna av London. Snacka om hett fotbollsderby!

Speltips Arsenal – Tottenham

Oj vad jag ser fram emot det här mötet. Ett klassiskt engelskt hat-kärleksderby där känslorna brukar vara extra heta på planen.

Arsenal 18 mål på 6 matcher

Sju segrar och två oavgjorda på de senaste nio Premier League matcherna gör att Arsenal seglat upp på andra plats i Premier League med samma 23 poäng som ettan Manchester City och trean Liverpool. Med andra har man en fin form med sig in i Londonderbyt mot Tottenham och målskörden på makalösa 18 mål på de sex senaste inklusive matcherna i Premier League, Champions League och Engelska Ligacupen. Största segervapnet för Arsenal är deras bästa målskytt just nu Alexis Sanchez som gjort 6 mål i Premier League den här säsongen.

Tottenham har bästa försvaret

Tottenham kommer till spel från tre raka oavgjorda matcher i Premier League spelet och knackigt har det även gått i cuperna där man spelat både oavgjort borta och förlorat hemma mot Leverkusen i Champions League samt åkt ut mot Liverpool i Engelska Ligacupen. Det Tottenham vinner statistikmässigt på inför mötet med Arsenal är att man är oerhört svåra att göra mål på. Minst mål av alla lag har hamnat i Tottenhams kasse så nog ser försvaret och målvaktsspelet ut att fungera alltid. Det är framåt man kunnat önska mer. Saknaden av Harry Kane är stor och förhoppningsvis är han snart tillbaka från sin vristskada.

Tottenhams urstarka försvar och derbystämningen som kommer uppstå gör att vi tror att det kan bli så pass jämnt i matchen att den slutar oavgjort. Matchen börjar redan klockan 13:00 på söndag 6 november.

Speltips: Oavgjort (X) i matchen Arsenal – Tottenham och pengarna tillbaka vid hemmavinst. Odds 1.79 @NordicBet.

Få fem gratissnurr för varje mål i matchen

Lägg ett spel före matchstart värt minst 100 kronor till ett odds på minst 1,50 på matchen mellan Arsenal och Tottenham som spelas på söndag, så ger NordicBet dig fem gratisspinn på Motörhead varje gång det blir mål i matchen!

Läs även vår artikel med helgens skrällkupong på Premier Leaqgue.