Alla helgons dag med toppmatch i Premier League! Dagens speltips lördag 5 november 2016 spelar vi på matchen Chelsea – Everton med matchstart klockan 18:30.

Chelsea – Everton upp till kamp

Chelsea urstarka

Chelsea är inne i en riktigt stark period nu och har vunnit sina fyra senaste Premier League matcher mot i tur och ordning Hull, Leicester, Manchester United och Southampton. På dessa matcher har Chelsea lyckats göra 11 mål sammanlagt och man har inte släppt in ett enda! Ska Chelsea nu mäkta med en femte seger på raken där man inte släpper in något mål? Nja, vi tror nog att Chelsea kan vinna matchen men vi tror också att den här fina 0-insläppta-mål-sviten bryts ikväll mot Everton. Främste målskytt i Chelsea är Diego Costa med 8 mål hitills i Premier League.

Everton svårslagna

Everton startade säsongen bra med fyra segrar och en oavgjord på fem första matcherna. Men därefter har det gått lite trögare och de efterföljande fyra matcherna gav bara 2 poäng totalt vilket betytt att man halkat ned från den absoluta Premier League toppen till en sjätte plats, nu 4 poäng efter Chelsea på fjärde och 5 poäng efter ledande Manchester City. Extra välkommen var då Evertons seger i senaste matchen mot West Ham. Skadeläget borde dock oroa Everton något med många spelare på skadelistan. Bland annat missar Leighton Baines och James McCarthy matchen på Stamford Bridge och även Idrissa Gana Gueye som är avstängd. Främste målskytt i Everton är Romelu Lukaku med 7 mål hittills i Premier League.

Speltips BLGM

Vi hoppas få se en spännande och målrik match på Stamford Bridge idag mellan Chelsea och Everton. Förhoppningsvis en målgiganternas kamp mellan Diego Costa och Romelu Lukaku där båda är i sitt esse. Hur som helst så tror vi att båda lagen gör mål denna Alla helgons dag.

Speltipset blir med andra ord ett BLGM-spel i matchen Chelsea – Everton till oddset 1.75 @NordicBet.

Läs också gärna vår artikel om helgens Betting tips på Premier League!

NordicBets 3 hetaste erbjudanden

NordicBet älskar sport, oavsett på vilken nivå den spelas. De har odds på alla stora ligor i världen men som kund hos NordicBet kan du dessutom spela på dina lokala favoritlag, hela vägen ned till division 5 i fotboll och division 2 i ishockey. NordicBet erbjuder också 400% mer LiveBet-alternativ än förra året och över 2 500 matcher via deras LiveStream varje månad. NordicBet streamar från toppligor som t.ex. La Liga, Bundesliga, KHL och Champions Hockey League.

  1. Nya kunder får en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor!
  2. Om du gör en insättning idag så ger NordicBet dig en slumpmässig bonus på mellan 100 kr och svindlande 50 000 kr.
  3. Lägg ett spel före matchstart värt minst 100 kronor till ett odds på minst 1,50 på matchen mellan Arsenal och Tottenham som spelas på söndag, så ger NordiBet dig fem gratisspinn på Motörhead varje gång det blir mål i matchen!

Läs regler och villkor för varje kampanj inne på NordicBets hemsida.

oddsbonus