Så många som 13 returmöten i Europa League ska spelas idag och vi tittar närmare på mötet Roma – Villarreal. Spelvärde finns absolut men dock ställer vi oss frågan hur pass intressant som match den är. Roma har ju redan i praktiken avgjort den här sextondelsfinalen då man i det närmaste förnedrade spanjorerna i det första mötet lagen emellan. Och säkerligen kommer vi få se en del förändringar i startelvorna för att vila de allra bästa till andra uppdrag framöver. Matchstart 19:00!

Ommöblering i startelvorna?

Något lurig match är det men vi tänker oss ändå ett underspel på hörnor i matchen på Stadio Olimpico i Rom denna torsdagskväll. Låter kanske tveksam i mitt resonemang och jag har i bakhuvudet att Roma normalt sett brukar vara ett lag som producerar många hörnor i sina matcher. Men förutsättningarna är inte alls som vanligt då kampen redan på förhand är mer eller mindre avgjord. Visst kan Roma vilja visa sig från sin bästa sida inför hemmafansen men det alla att när tränaren förmodligen inte tar ut bästa tänkbara startelvan så ger det en tydlig signal om att man tar lite lättare på uppgiften.

Underspel hörnor odds 1.91

Särskilt som motståndarlaget troligtvis också kommer att ställa ett annat lag på benen än förra gången det begav sig. Detta kommer bidra till att spelet inte kommer bli lika effektivt och kanske inte heller så där fasansfullt hetlevrat och intensivt som annars vilket i sin tur bidrar till att hörnorna uteblir i större utsträckning. Stämmer min profetia om ommöblering i startelvorna så blir mitt spel och tillika speltips ett hörnspel med under 9.5 hörnor på matchen Roma – Villarreal till oddset 1.91 @unibet. Men jag kommer att vänta in spelet tills startelvorna presenterats för att vara säker på att de kommer se ut som jag förutsett. Annars är inte spelet i mina ögon lika intressant.

Bästa erbjudandet just nu

Sticker emellan här med ett verkligt hett erbjudande som endast kan fås genom oss på Svenskt Spel! Vi samarbetar nämligen med Unibet och har tagit fram ett exklusivt erbjudande till dig som gäller fram till söndag! Och erbjudandet riktar sig till dig som ännu inte har upptäckt Unibet’s förträfflighet inom odds och betting. Nu får du nämligen ett så kallat 300 kr Free bet att använda på vilken oddsmarknad som helst om du registrerar dig som kund hos Unibet och det medföljer inget omsättningskrav på eventuella vinster. Dock finns det ett krav på 100 kronors live spel på någon av söndagens hetaste fotbollsmatcher som alla direktsänds på Unibet via deras live stream TV-tjänst som är helt gratis för deras kunder. Matcherna som du kan spela 100 kr live odds på för att få dina 300 kr gratis spel är:

Söndag 26 februari 2017

Kl. 16:15 Atletico Madrid – FC Barcelona (La Liga)
Kl. 17:30 Manchester United – Southampton (Ligacupfinalen)
Kl. 20:45 Inter – Roma (Serie A)

Roma truppen mot Villarreal

Målvakter

Alisson Becker
Bogdan Lobont
Wojciech Szczesny

Backar

Kostas Manolas
Emerson Palmieri
Mário Rui
Federico Fazio
Thomas Vermaelen
Bruno Peres
Juan Jesus
Antonio Rüdiger

Mittfältare

Gerson
Daniele De Rossi
Diego Perotti
Kevin Strootman
Leandro Paredes
Radja Nainggolan

Anfallare

Mohamed Salah
Stephan El Shaarawy
Francesco Totti
Edin Džeko

Villarreal truppen mot Roma

Målvakter

Asenjo
Andrés
Barbosa

Försvarare

Mario
José Ángel
Jaume Costa
Álvaro, Bonera
Rukavina
Musacchio
Víctor Ruiz

Mittfältare

Bruno
Rodrigo
Trigueros
Roberto Soriano
Jonathan dos Santos
Cheryshev
Samu Castillejo

Anfallare

Soldado
Bakambu
Santos Borré
Adrián López