Manchester United - Southampton Live StreamIdag har vi en riktig supersöndag att se fram emot. 3 speltips på 3 hyperintressanta fotbollsmatcher där Zlatan kommer spela en av huvudrollerna. Svenskt Spel har tillsammans med Unibet tagit fram ett supererbjudande på dessa matcher. Här är Söndagens matcher som du bara inte får missa.

1. Atletico Madrid – FC Barcelona

Först ut är Atletico Madrids möte med FC Barcelona. Atletico är endast 6 poäng efter Barcelona och vid vinst så kan det bli ett riktigt getingbo i toppstriden där även Real Madrid just nu serieetta och Sevilla blandat sig i. Barcelona torskade oväntat med 0-4 borta mot PSG i Champions League och har ett rejät frågetecken för dagsformen. Vi har tagit fram 2 stycken speltips på dagens match. Här hittar du söndagens speltips på Atletico Madrids – FC Barcelona med tillhörande live stream. Atletico Madrid – Barcelona startar 16.15.

2. Manchester United – Southampton

Innan det första av söndagens matcher (Atletico – Barca) hunnit sluta så startar dagens intressantaste match med svenska ögon sett. Manchester United tar sig an Southampton i Ligacupfinalen som spelas på Wembley. Ska vår störste fotbollsspelare genom tiderna avgöra ytterligare en final av stor dignitet. Kommer vi få se Zlatans armar sträckta i 90 graders vinkel ut från kroppen i sidled? Personligen hoppas jag det. Det gäller att njuta av alla dessa matcher då man vet att svensken är i slutet av sin karriär. Här kan du läsa mer om vårt speltips som ger 1.78 i odds på mötet mellan Manchester United – Southampton i ligacupfinalen. Manchester united – Southampton börjar klockan 17.30.

3. Inter – Roma

När Zlatan lyft bucklan (förhoppningsvis) så smäller det lite senare i Serie-A. Viktigt möte väntar där båda lagen jagar en Champions League plats. För ingen kommer väl rå på seriesuveränen Juventus?. Roma har fullkomligt öst in mål sista tiden vilket gör att rom-laget får bära ett litet favoritskap. Inter har ett ess i rockärmen då skyttekungen är tillbaka. Till den sena kvällsmatchen har vi tagit fram troliga startelvor, gjort en analys av matchen och kommit fram till ett vettigt speltips. Här hittar du vårt speltips på Inter – Roma och mer information om var du streamar matchen. Inter – Roma har matchstart 20.45.

Supererbjudande

Till samtliga matcher har vi tagit fram ett supererbjudande tillsammans med Unibet. Om du läser våra speltips ovan så hittar du mer information om hur du får ett 300 kr freebet när du spelar på någon av ovanstående matcher. Supererbjudandet gäller endast den här helgen och om du tidigare inte är kund hos spelbolaget. Nu är frukosten avklarad och tangentbordet får vila några timmar. Nu kommer vi luta oss tillbaka, göra lite daglia aktiviteter för att sedan bänka oss framför tv:n klockan 16.15. Saknar ni tv-kanalen till matcherna så hittar ni informationen i var och en av länkarna hur ni kan se matcherna ändå.

live stream 300 freebet

Vi önskar er lycka till med supersöndagens egna spel och våra speltips!