Finland jagar revansch efter två raka förluster i Hockey-VM och visst borde man väl vinna över Slovenien idag? Matchen ser du hos C More som erbjuder en 2 veckor lång prova på period utan bindningstid eller uppsägningstid.

C More sänder gratis i 2 veckor

Alla matcher i Hockey-VM 2017 visas på C More. Registrerar du dig idag för en gratis 2-veckors prova på period så innebär det att du kan se alla VM-matcherna fritt då finalen spelas på söndag nästa vecka. Dessutom har du tillgång till massor av filmer, serier och annan kul under tiden också! Du kan se hockeymatcherna på vilken enhet du vill; mobil, surfplatta, smart-tv eller dator.

Dagens VM-matcher onsdag 10 maj

16:15 Schweiz – Vitryssland
16:15 USA – Italien
20:15 Finland – Slovenien
20:15 Slovakien – Tyskland

Speltips Finland – Slovenien

Det här kan vara en match med avgörande betydelse för både Finland och Slovenien. Finland ligger sexa av åtta lag och det är ju som bekant bara de fyra första lagen i gruppen som går vidare till slutspelet. Slovenien har halkat rejält efter redan i inledningen av Hockey-VM och befinner sig som nästjumbo. För dem är varje poäng av största vikt för att inte halka ur Hockeyns finrum inför kommande mästerskap.

Ställningen i VM-Grupp B

  1. Kanada 9 poäng
  2. Schweiz 6 p
  3. Norge 6 p
  4. Frankrike 5 p
  5. Tjeckien 5 p
  6. Finland 4 p
  7. Slovenien 1 p
  8. Vitryssland 0 p

Trög inledning för Finland

Finland startade VM-turneringen något osäkert när man ”bara” lyckades vinna med 3-2 över Vitryssland i öppningsmatchen. Vitryssarna som nu efter tre matcher fortfarande står utan en poäng såhär långt. I finnarnas andra match kom en superskräll då man förlorade mot den förväntade slagpåsen Frankrike med hela 1-5!? Frankrike har docj´k visat sig vara bättre än vad många på förhand trott vilket också segern över Schweiz senast visade. Tyvärr för Finlands del så gick man även förlorande ur striden mot Tjeckien i förrgår. Men det var ändå ett stort fall framåt då matchen fick avgöras först efter straffar.

Idel förluster för Slovenien

Slovenien har spelat tre matcher och resultatet från dem är tre förluster. En poäng har man dock skrapat ihop då premiärmatchen mot Schweiz stod oavgjord efter full tid. Förlängningen blev resultatlös och därmed fick matchen avgöras på straffar. Schweiz lyckades bäst och snodde med sig den tredje poängen.

Handikappspel

Vårt speltips i dagens match Finland – Slovenien i Hockey-VM blir ett spel på Handikapp-marknaden. Spel på Finland med Handikapp -3 ger oddset 1.81 för tillfället hos ComeOn! (Bäst odds på detta spel av alla spelbolagen).

Höjda välkomstbonusar

Våra övriga speltips 10/5

Southampton – Arsenal (Premier League)

Atletico Madrid – Real Madrid (Champions League semifinal)

Vem Vinner Eurovision Song Contest 2017?