Att vända ett 0-3 underläge för hemmalaget Atletico Madrid mot Real Madrid i CL-semin kräver en insats av bragdartad stämpel. Allt lutar åt att det blir Real Madrid – Juventus i Champions League final.

Matchstart: 20:45 onsdag 10 maj 2017.
TV-kanaler: TV3 och ViaPlay

Juve finalmotståndare

Igår kväll gjorde Juventus det som förväntades av dem. De såg till att ta sig vidare till Champions League final 2017 genom att vinna med 2-1 över Monaco. Därmed förvaltade Juve det 2-0 övertag man hade från första semifinalmötet med Monaco på allra bästa sätt. Efter 2-0 i första halvlek med mål gjorda av Mandzukic och Alves fick Mbappe tröstmåla för Monaco i andra. Som finalmotståndare väntas Juve nu få möta Real Madrid som kopplat ett mycket starkt grepp om den andra finalplåten.

Madrid-derbyt avgör finallagen

Atletico har visserligen fördel av hemmaplanen Estadio Vicente Calderón i dagens möte med Real Madrid. Men det är ändå ett Madrid-derby vi pratar om så det lär komma en hel del fans till båda lagen. Real Madrid känns också alldeles för jämna och starka för att de ska tappa en 3-0 ledning. Det enda som skulle kunna rubba Real’s ledning är väl om Atletico sätter en eller två baljor redan i första halvlek utan att Real gör detsamma. Då kan andra halvlek faktiskt bli spännande. Men det krävs sedan en del tur också förmodar jag om man ska lyckas värja Real’s kontringar under en hel match. För snabba kontringar lär vi få se ett antal av. Och är Cristiano Ronaldo i närheten av att vara på samma spelhumör som i första mötet, där han gjorde alla 3 målen, så lär Atletico’s försvar få det oerhört tufft idag.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.65 gånger pengarna hos comeon, (comeon är det spelbolag med bäst odds för ett BLGM-spel av alla de stora spelbolagen).

Läs även vårt Speltips för matchen Southampton – Arsenal!

Höjda välkomstbonusar

Är du sugen på att tippa en vinnare i Eurovision Song Contest 2017?

Våra övriga speltips 10/5

Finland – Slovenien Hockey-VM

Southampton – Arsenal (Premier League)

Vem Vinner Eurovision Song Contest 2017?