Juventus – Lazio möts i årets final i Coppa Italia och matchen kan du spela och titta på hos både unibet och bet365 via live streaming bara du är kund hos dem och har gjort en insättning på spelkontot. Tipset för matchen spelas till fina 2.10 gånger pengarna.

Matchstart klockan 21:00 onsdag 17 maj 2017.

Speltips Juventus – Lazio

Juventus är nästan italienska ligamästare 2016/2017, men bara nästan. Med två omgångar kvar och sex poäng att spela om leder Juve Serie A fyra poäng före AS Roma och fem poäng före Napoli. Däremot tror jag inte de bakomvarande jagande lagen har någon förhoppning om att komma ikapp. Juventus har två relativt lätta matcher kvar. På söndag möter man artonde-placerade Crotone och veckan därpå avslutningsvis femtonde-placerade Bologna. Så i praktiken är ligaguldet hemma i Turin trots förlust senast i ligan mot just Roma.

Lazio inte dåliga

Finalmotståndarna Lazio ligger just nu fyra i Serie A. utan chans att avancera. Så det här är Lazio’s stora chans att vinna en tung titel den här säsongen. Förlusten i helgen mot Fiorentina 3-1 är svår att dra några stora slutsatser ifrån om huruvida formen är bra eller dålig. Jag skulle nog säga att den är god då Lazio dessförinnan vunnit tre raka mot i tur och ordning Palermo, Roma och Sampdoria. Och det var inga knappa segrar precis heller. Mot Palermo vann man med 6-2. Det följde man upp med en 1-3 seger över ligagulds-jagande AS Roma på bortaplan. Sedan tvålade man dit Sampdoria med hela 7-3!

Chans på trippel

Ännu en intressant aspekt är att Juventus faktiskt har möjligheten att vinna en trippel stora titlar denna säsong. Man är på väg att bli ligamästare. Final väntas idag i Coppa Italia. Och den 3:e juni är det dags för Champions League final mot Real Madrid.

Jag är säker på att Juventus är ute efter trippeln när de nu är så fasligt nära. Det finns inget krut att spara på i denna match mot Lazio. Lika säker är jag i och för sig på att Lazio också kommer ge allt för att vinna. Men Juventus har ett bättre lag och håller en högre nivå i de riktigt viktiga matcherna. Så jag går ”all in” på att Juventus vinner mot Lazio Coppa Italia finalen.

Tipset: Juventus vinner till oddset 2.10 @betfair! (Har inte hittat något annat spelbolag med bättre odds för Juve-vinst)

Läs även vårt speltips för matchen Celta Vigo – Real Madrid som spelas samtidigt ikväll med matchstart kl. 21:00. Matchen slutför näst sista omgången av La Liga och kan ha avgörande betydelse för om Barcelona eller Real Madrid tar hem ligaguldet!