Idag är det onsdag 17 maj och AS Monaco FC har chansen att säkra ligaguldet och därmed snuva PSG från titeln för första gången på 5 år. Matchen börjar kl 21:00!

Se Monaco spela hem guldet!

Du kan titta och spela på kvällens spännande möte mellan Monaco – Saint-Etienne på bet365 via live stream!

Speltips Monaco – Saint-Etienne 17/5

PSG har under Zlatan Ibrahimovic’s tid i klubben radat upp ligasegrar. Fyra år på raken lyckades PSG bli franska ligamästare. Zlatan försvann som bekant från PSG under förra sommarens transferfönster till Manchester United. Och nu verkar det som om det kan bli så att PSG snuvas på sin femte raka titel. Monaco spelar ikväll sin näst sista match mot Saint-Etienne och leder ligan före PSG med 3 poäng samt avsevärt mycket bättre målskillnad. Alla andra lag har bara en omgång kvar att spela inklusive PSG. Tar Monaco 1 poäng ikväll kan det stora firandet börja!

Saint-Etienne har inget annat att spela för än äran. Därför är jag övertygad om att Monaco kommer köra över dem och påbörja firandet efter att ett mycket efterlängtat ligaguld blivit ett faktum ikväll.

Speltipset: Asian Handicap -2,5 på Monaco seger. Odds 1.970 @bet365.

Två till väldigt intressanta matcher som kan ses och spelas på hos bet365 ikväll samma tid kl. 21:00 är:

Juventus – Lazio som möts i årets final i Coppa Italia ikväll.

Celta Vigo – Real Madrid ikväll kan vara avgörande för var La Liga titeln hamnar.