Väntan är äntligen över! Premiäromgången i Premier League säsongen 2023/2024 rivstartar under fredagskvällen 11/8 med match mellan regerande mästarna Manchester City och Burnley som vann Championship överlägset förra säsongen. Och premiäromgången fortsätter under lördagen där eftermiddagsschemat är späckfylld med Premier League dramatik.

Spela odds live direkt på Unibet här >>.

Premier League spel 2023

Premier League lördag 12 augusti 2023

Arsenal – Nottingham kl. 16:00
Bournemouth – West Ham kl. 16:00
Brighton – Luton kl. 16:00
Everton – Fulham kl. 16:00
Sheffield United – Crystal Palace kl. 16:00
Newcastle – Aston Villa kl. 18:30

Svenskar i Premier League 2023-2024

  • Victor Nilsson Lindelöf f.1994 (Manchester United)
  • Anthony Elanga f.2002 (Manchester United)
  • Alexander Isak f.1999 (Newcastle)
  • Emil Krafth f.1994 (Newcastle)
  • Dejan Kulusevski f.2000 (Tottenham)
  • Robin Olsen f.1993 (Aston Villa)
  • Hjalmar Ekdal f.1998 (Burnley)
  • Yasin Ayari f.2003 (Brighton)

Speltips Premier League 12/8

Vi tippar Alexander Isak som målgörare i Premier League premiären 2023 för sitt Newcastle mot Aston Villa hema på St. James’ Park. Odds 2.70 @ Unibet.

 

Tidigare skrivet: Premier League lördag 12 augusti 2017…

Premier League premiär och vi tar oss an matcherna Brighton – Manchester City, Chelsea – Burnley och West Bromwich – Bournemouth denna lördag 12/8-2017.

Gårdagens målkavalkad

Premier League tjuvstartade redan igår med fredagsmatchen Arsenal – Leicester. Året Premier League säsong startade sådär rafflande och spännande som man vill att engelsk fotboll ska vara. En underbart härlig målglad tillställning fick vi se! Lagen turades verkligen om att ha ledningen och in i det sista var det osäkert var poängen skulle hamna. Arsenals nyförvärv Lacazette nickade in ett mål redan efter två spelade minuter. Leicesters replik kom blixtsnabbt. Okazaki kvitterade bara tre minuter senare. Innan första halvlek var över hade både Leicester först hunnit ta ledningen och Arsenal kvitterat på övertidsminut två.

I början av andra halvlek tog Leicester åter ledningen genom Vardy’s andra mål för kvällen. 2-3 stod sig sedan till den 83:e minuten då inhopparen Ramsey nätade. Och Arsenal fullbordade vändningen två minuter senare när Giroud, också han inhoppare, fastsatte slutresultatet 4-3. Sju mål i första matchen för säsongen är häftigt! Hoppas att dagens lördagsmatcher kan leverera något liknande!

Premier League lördag 12/8

13:30 Watford – Liverpool
16:00  Chelsea – Burnley
16:00 Crystal Palace – Huddersfield
16:00 Everton – Stoke
16:00 Southampton – Swansea
16:00 West Brom – Bournemouth
18:30 Brighton – Manchester City

Läs om hur du kan skaffa dig ett par Frank Dandy Tur-kallingar från ComeOn här!

Premier League Speltips 12/8

Dagens speltips hittar vi i våra tre säkra matcher (se: R-5-5-108 och 11-rätts garanti) som vi tog ut inför helgens stryktipsförslag med reducerat system. Där kan du läsa om hur vi diskuterar kring matcherna Brighton – Manchester City, Chelsea – Burnley och West Bromwich – Bournemouth. I Stryktipset är vi ju tvingade till att spela på 1X2 i matcherna men i våra speltips kan vi ta ut svängarna och utnyttja alla spelmarknader som finns tillgängliga på matcherna. Det finns en annan slags spänning med att spela på odds jämfört med Stryktipset, sedan vilket som är roligast att spela på är förstås individuellt.

Bästa spelbolagen just nu om du inte gillar svenska spel och stryktipset:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Spela på Premier League och ta del av marknadens bästa erbjudanden och bonusar på matcherna!

Speltips x3

Eftersom vi beskriver om hur vi tänkte när vi satte stryktipsförslaget så går vi inte närmare in på djupet om förutsättningarna inför dagens Premier League speltips. Istället går vi rakt på sak och ger dig här några trevliga alternativ till 1X2 marknaden. i våra speltips nedan hänvisar till det spelbolag som för tillfället erbjuder högst odds på just den spelmarknaden vi valt att spela på.

Speltips Chelsea – Burnley

Chelsea är här storfavorit både enligt spelbolagen och hos oss på Svenskt Spel. ärligt talat ska nog Burnley ha en hel del tur om de ska lyckas peta in något mål mot de regerande engelska mästarna.

Rek: Nej på att Båda Lagen Gör Mål. Odds 1.70 @ betfair!

Speltips West Bromwich – Bournemouth

Jämna lag förra säsongen men fördel av hemmaplan gör hemmastarka West Brom till favorit. Troligt spelscenario är att West Brom har bollinnehav och initiativ med någorlunda tryck framåt men att Bournemouth får tillfällen till en hel del kontringslägen. Blir så fallet så är det ett perfekt utgångsläge för ett hörnspel.

Rek: Totalt Antal Hörnor över 10.5 i matchen till oddset 1.91 @ LeoVegas!

Speltips Brighton – Manchester City

Manchester City förväntar vi oss vinner mot Brighton och vi tror dessutom de gör det med flera måls marginal.

Rek: Asian Handicap på Manchester City -1,5 till oddset 1.960 @ bet365!

Vem vinner Premier League 2017/2018?

Premier League söndag 13/8

14:30 Newcastle – Tottenham
17:00 Manchester United – West Ham