Klockan 21:00 ikväll är det avspark i matchen Manchester City – Everton. Wayne Rooney gjorde mål för Everton i segermatchen 1-0 mot Stoke förra helgen. Manchester City vann också dem i Premier League säsongens premiäromgång borta mot Brighton 0-2.

Manchester City – Everton

Manchester City har värvat mest av alla Premier League lag på transfermarknaden inför denna säsong. I alla fall mätt i pengar. Till City har spelare kommit som exempelvis Douglas Luiz från Vasco da Gama, Kyle Walker från Tottenham och Danilo från Real Madrid. Och de kommer till mötet med Everton med i princip hel trupp nästan helt fri från borfall. Osäkra för spel är Gundogan och Mendy som dras med skador.

Everton kanske inte har spenderat lika mycket pengar på dyra spelare som City men det har blivit en hel del nyförvärv till antalet. Supportrarna till Everton kan se fram emot flera nyförvärv denna säsong som: Davy Klaassen (Ajax), Sandro Ramirez (Malaga), Wayne Rooney (Manchester Utd), Michael Keane (Burnley), Jose Baxter (Sheffield Utd), Anton-Leander Donkor (Wolfsburg) och Jordan Pickford (Sunderland).

Matchen Manchester City – Everton är den sista som spelas i Premier League omgång 2 och är verkligen högintressant. Båda lagen förväntas kriga i de övre delarna av tabellen och city har till och med ett favoritskap på sig att vinna Premier League. I egenskap av spel på hemmaplan för City gör att hemmalaget naturligtvis är favorit att vinna mot Everton denna måndagsafton. Men Everton är ett fysiskt och konditions-starkt lag vilket vi i alla fall fick se förra säsongen och även i premiären för en vecka sedan. De kan mycket väl överraska vilket annat topplag som helst. Dock tror jag på en målsnål tillställning där kriga blir en stor del av matchbilden.

Speltips Manchester City – Everton: Totalt under 2.5 mål @ betsafe!

Spela på Premier League du också! Och glöm inte att du får höga välkomstbonusar om du registrerar dig hos ett spelbolag du aldrig tidigare varit medlem hos!

[table id=22 /]