Idag är det flera roliga matcher som spelas i Premier League. Men Premier League tjuvstartade redan igår där vi satte vårt speltips i mötet mellan Bournemouth och Brighton. Det blev precis som vi trodde, en öppen och underhållande match där båda lagen gick för 3 poäng. Bournemouth var det bättre laget och förtjänade tillslut segern där den gamla räven Jermain Defoe avgjorde i den 73:e minuten med sitt 2-1 mål. 3 välbehövliga poäng för Bournemouth.

Idag har vi en hel del intressanta matcher att se fram emot. Hur kommer topplagen stå sig då det varit Champions League i veckan? Vi har skrivit om några av dagens Premier League matcher som finns med på stryktipskupongen. Läs veckans stryktipsförslag här. Några av matcherna måste vi bara ta med på vår trippel idag. Givnast på förhand ser Tottenham ut att vara hemma mot Swansea. Laget går från klarhet till klarhet och 6-1 i de två senaste matcherna mot bra motstånd vittnar på god form. Även om oddset 1.22 är lågt på hemmaseger så tar vi med ettan på Spurs. Vi tror att Southampton kan göra livet surt för Crystal Palace borta. Båda lagen har inte speciellt bra form men Southampton känns starkare på papperet och får vårt chanstips. Oddset 2.62 på bortaseger känns som en kul rek. Sist men inte minst tar vi med ett kryss på oddskupongen. Newcastle har ryckt upp sig och fått en hel okej start på ligasäsongen. Nu möter man ett svårspelat Stoke och vi räknar med ställningskrig. Varför inte delat pott på S:t James Park? Vi testar krysset till oddset 3.25.

Dagens trippel

Crystal Palace – Southampton (2) odds 2.62
Newcastle – Stoke (x) odds 3.25
Tottenham – Swansea (1) odds 1.22
Totalt odds: 10.4

Dagens trippel lämnas in hos spelbolaget bet365 – Världens bästa spelbolag när det gäller odds och betting

odds premier league

Hur spelar ni idag? Lycka till med era spel.