Kolla på måndagens skandinaviska och europeiska toppfotboll via live stream från Spanien, Danmark, Finland, Turkiet och Sverige. För två av matcherna har vi skrivit speltips som vi ser trevliga spelvärden på. Alla matcherna nedan, utom från Sverige, kan du se och spela live på hos både bet365 och unibet via deras live streaming-tjänster som är tillgängliga för deras kunder. Matcherna i Allsvenskan och Superettan behöver du dock vara kund hos C More för att se. Se delar av deras stora utbud på C More Gratis!

SPANIEN: LaLiga

21:00 Espanyol – Celta Vigo (speltips)

STREAMA LA LIGA HÄR >>>

DANMARK: Superliga

19:00 Nordsjälland – Århus (speltips)

FINLAND: Veikkausliiga

17:30 Inter Turku – Lahti

TURKIET: Super Lig

19:00 Besiktas – Konyaspor

SVERIGE: Allsvenskan

19:00 AFC Eskilstuna – Sundsvall

SVERIGE: Superettan

19:00 Helsingborg – Varberg
19:00 Öster – Trelleborg

STREAMA SUPERETTAN HÄR >>>