England kan ikväll definitivt spika igen kistan om man man vinner kvällens match (5 oktober) mot Slovenien i VM-kval fotbollen. Med två kvalomgångar kvar så leder England VM-kval grupp F med 5 poäng före tvåan Slovakien som i sin tur samtidigt möter Skottland på bortaplan. Matchstart är klockan 20:45 och sänds på Kanal 9.

England – Slovenien oddstips

VM-kval Grupp F:

  1. England 20 p
  2. Slovakien 15 p
  3. Slovenien 14 p
  4. Skottland 14 p
  5. Litauen 5 p
  6. Malta 0 p

England har visat prov på en styrka som var länge sedan vi såg hos dem. Engelsmännen har gått obesegrade genom de hittills åtta VM-kval omgångarna som spelats. Man har mäktat med hela 16 mål totalt på sina motståndare under dessa matcher. Men det som utmärker Englands fotbollslandslag mest just nu är att de endast släppt in 3 mål sammanlagt under de här åtta matcherna. Måste säga att det är en skapligt bra defensiv ändå även om man i gruppen inte möter några av de största fotbollsnationerna i Europa. Extra kul är att se alla ny unga stjärnor i Englands landslag som får många engelska fans att vädra morgonluft. Kanske är en ny storhetsperiod för Englands landslag på väg nu!?

Engelska truppen mot Slovenien

Målvakter:
Joe Hart, Fraser Forster, Jack Butland, Jordan Pickford.

Försvarare:
Ryan Bertrand, Aaron Cresswell, Gary Cahill , Phil Jones, Harry Maguire, John Stones, Michael Keane, Chris Smalling, Kyle Walker, Kieran Trippier.

Mittfältare:
Eric Dier, Fabian Delph, Jake Livermore, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Alex Oxlade-Chamberlain, Jesse Lingard, Dele Alli.

Anfallare:
Marcus Rashford, Harry Kane, Jermain Defoe, Daniel Sturridge.

När det gäller dagens motståndare Slovenien så gäller den här matchen väldigt mycket. Man ligger trea i gruppen, bara en poäng efter tvåan Slovakien. Som jag nämnde tidigare så spelar Slovakien idag en svår bortamatch mot Skottland som också de har chansen på en andraplats. Sedan är det inte helt säkert att en andraplats i gruppen räcker. Det är bara de åtta högst rankade tvåorna i de nio kvalgrupperna som får spela vidare i playoff om de resterande fyra VM-platserna. Hur som helst så är jag övertygad om att England vinner kvällens match mot Slovenien och säkrar därmed VM-biljetten inför alla hemmafansen på Wembley Stadium i London.

Mitt speltips är att det blir över 2,5 mål i matchen till det fina oddset 1.90 som finns för tillfället hos bet365. Oddsen kan komma att ändras under dagen.

[table id=bet365 /]

Streama VM-kval matcher gratis!

Här ser du dagens alla VM-kval matcher som spelas runt om i världen. Flera av dem kan du spela och titta på hos bet365 live streaming vilket vi visar genom att skriva (live stream finns tillgänglig) efter matcherna nedan. Du öppnar bara ett konto och utnyttjar därefter välkomstbonusen så är det sedan fritt fram att både spela och titta på all direktsänd sport i direktsändning i mobilen, datorn och surfplattan var du än befinner dig i Sverige!

Till bet365’s TV-tablå här!

Sydamerika: VM-kval Fotboll 5/10

22:00 Bolivia – Brasilien (live stream finns tillgänglig)
23:00 Venezuela – Uruguay (live stream finns tillgänglig)
01:30 Argentina – Peru (live stream finns tillgänglig)
01:30 Chile – Ecuador (live stream finns tillgänglig)
01:30 Colombia – Paraguay (live stream finns tillgänglig)

Asien: VM-kval Fotboll 5/10

14:30 Syrien – Australien (live stream finns tillgänglig)

Europa: VM-kval Fotboll 5/10

18:00 Armenien – Polen
18:00 Azerbajdzjan – Tjeckien
20:45 England – Slovenien
20:45 Malta – Litauen
20:45 Montenegro – Danmark
20:45 Nordirland – Tyskland
20:45 Rumänien – Kazakstan
20:45 San Marino – Norge
20:45 Skottland – Slovakien

Förkovra dig i live stream!