Här kommer ett kort speltips men ack så bra! Har ni tittat något på matcherna i The Championship den här säsongen? Det finns ett lag som imponerat rejält på oss. Inte bara för att de ligger med i toppen på tabellen utan de har spelat fantastisk teknisk fotboll. Vi pratar om Wolverhampton. Nya ägare som pumpat in pengar i klubben och hämtat in spelare från den portugisiska ligan. I Queens Park Rangers är det tvärtom. Inte alls lika muntra miner där inte. Ingen seger på de 7 senaste matcherna och även tungt ekonomiskt utanför planen.

Oddset 2.20 för bortaseger känns som rena bjudoddset. Kan inte riktigt förstå oddssättningen när seriens hittills bästa lag kommer på besök till Loftus Road.

Vi tippar 2:a på Wolverhampton till oddset 2.20 @Unibet

unibet bonus

Missa inte våra andra speltips idag.

Manchester United – Tottenham, Vem vinner på Old Trafford?

Watford – Stoke, Två tunga lag drabbar samman på Vicarage Road!

Liverpool – Huddersfield, Kross att vänta på Anfield?

Har ni någon het rek? Kommentera gärna!