Brynäs returspelar idag 7 november mot tyska Adler Mannheim i åttondelsfinalen i Champions Hockey League. Se matchen gratis genom CHL live stream! Nedsläpp kl. 18:30.

Du kan också spela 100 kr gratis på matchen!

spela på chl gratis

Dagens CHL 7/11 med svenska lag inblandade:

18:00 Trinec – Malmö
18:30 Brynäs – Adler Mannheim
19:00 Frölunda – Liberec
19:00 Växjö – Salzburg

Titta på massor av sport live stream!

Brynäs – Adler Mannheim

Dagens hemmamatch gäller en kvartsfinalplats i CHL 2017/2018. Brynäs ska försöka förvalta det övertag man skaffat sig genom att man i det föregående mötet med Adler Mannheim vann med 2-3 borta.

Brynäs spelade väldigt disciplinerat i första mötet och tog knappt tio minuter in i andra perioden en 0-2 ledning. Målen hade då gjorts av Daniel Paille 0-1 och Adam Hirsch 0-2. Men den sköna tryggheten som en tvåmålsledning innebar varade inte mer än drygt fyra minuter. Adlar Mannheim gjorde sitt första mål i matchen och hade därmed inlett jakten på först och främst en kvittering.

O du sköna 2-målsledning

Då kändes det extra skönt att Brynäs bara en och en halv minut senare återigen kunde utöka svenskarnas ledning till 2 mål. Ännu en gång var tyskarna tvungna att forcera framåt för att komma ikapp. Hoppet tändes för Adler Mannheim när de lyckades komma närmare i och med sitt 2-3 mål med knåpa två och en halv minut kvar av matchen. Men kvitteringsmöjligheten kom för sent och Brynäs kunde hålla undan till seger på bortaisen.

Fansens stöd viktigt

Inför kvällens hemmamatch har Brynäs allt i sina händer. Med fansens stöd på läktarna, och ett starkare självförtroende i och med den övertygande segern i senaste SHL matchen mot Mora med 5-2, så ser det onekligen bra ut för Brynäs ikväll. Det skulle vara skönt för hela Brynäs som klubb och alla dess fans om man fick en framgång i det här läget. En biljett till CHL kvartsfinalen betyder en hel del för moralen och ett bevis på att man kan spela bra hockey.

Lite ljusare närtid

Efter att Brynästränaren Roger Melin fick sparken kan man ändå se att resultaten allt oftare går Brynäs väg än vad det gjorde tidigare. Har själv ingen aning om det enbart beror på tränarbytet eller flera faktorer sammantaget. Men ljusare hockeytider i Gävle kan i vart fall skönjas.

Speltipset Brynäs – Adler Mannheim 7/11: Brynäs vinner matchen till oddset 1,71 @ NordicBet.