Titta på returmötet Trinec – Malmö i Champions Hockey League’s åttondelsfinal idag tisdag 7 november via CHL live stream helt gratis med nedsläpp klockan 18:00!

Du kan också spela 100 kr gratis på matchen!

spela på chl gratis

Dagens CHL 7/11 med svenska lag inblandade:

18:00 Trinec – Malmö
18:30 Brynäs – Adler Mannheim
19:00 Frölunda – Liberec
19:00 Växjö – Salzburg

Titta på massor av sport live stream!

Trinec – Redhawks

Tufft utgångsläge för Malmö som i första åttondelsfinalmötet med tjeckiska hockeylaget Trinec den 31/10 tyvärr fick se sig besegrade med 1-2 på hemmaisen i Malmö Arena. I den CHL-matchen blev den tredje perioden den förödande avgörande faktorn.

Malmö såg säkra ut

Det började med att Malmö Redhawks tog en 1-0 ledning i början på den andra perioden. Och under de efterföljande 18-19 minuterna hade Redhawks flera jättelägen att göra mål på. Minst ett par gånger var någon Malmö spelare helt fri med målvakten Simon Hrubec i Trinec. Men inga fler mål kom innan pausvilan. Dock kändes det lovande inför den sista avgörande perioden.

Trinec vände på steken

I tredje perioden föll dock allt för Malmö. Man var inte riktigt vakna i inledningen av den sista perioden och Trinec kunde, innan ens en minut var spelad, kvittera genom sin rutinerade anfallare Vladimir Svacina. Endast några minuter efter kvitteringen orsakade en Redhawk spelare straff för Trinec. Den missades och Malmö kunde andas ut den gången. 17:10 in i perioden orkade inte Malmö stå emot längre och den tjeckiske landslagsanfallaren Aron Chmielewski kunde peta in segermålet.

Highlights från första mötet dem emellan:

 

Ny match ikväll

Nu är det ny match och nya förutsättningar även om såklart spel på bortais inte brukar vara ett bättre alternativ att hämta upp ett underläge på.

Tippa mötet

Om vi ska ge oss på att tippa ett odds på matchen Trinec – Malmö denna tidiga tisdagkväll så tror jag återigen på en ganska målsnål tillställning. Trinec har ju sin uddamålsledning att spela på och kommer nog inte vara allt för angelägna om att tryck på för hårt framåt. Malmö Redhawks är ju tvungna att ge lite mer offensivt och därmed rucka något på ett säkrare försvarsspel.

Ingen målkavalkad

Å andra sidan är inte ett måls underläge särkilt stor målskillnad så Malmö behöver ju inte köra på för fullt från start precis utan kan lägga upp sin taktik mer eller mindre som man vill ändå. Men om matchen rullar på utan att Malmö klarat av att gå ikapp kommer det säkert bli lite mer chanshockey av det hela. Dock tror jag inte på en målkavalkad i matchen.

Speltipset: Under 4,5 mål i matchen. Odds 1,96 @ NordicBet.