Frölunda går för CHL kvartsfinal ikväll 7 november kl. 19:00! Se åttondelsfinalen mot Liberec i Champions Hockey League. Streama CHL gratis!

Du kan också spela 100 kr gratis på matchen!

spela på chl gratis

Dagens CHL 7/11 med svenska lag inblandade:

18:00 Trinec – Malmö
18:30 Brynäs – Adler Mannheim
19:00 Frölunda – Liberec
19:00 Växjö – Salzburg

Titta på massor av sport live stream!

Live stream & Odds

Förhoppningsvis får vi uppleva ett fullsatt Frölundaborgs isstadion ikväll när Frölunda – Liberec möts i den avgörande åttondelsreturen i CHL. I så fall innebär det drygt 6 000 åskådare på läktarna som de flesta kommer heja på sitt kära hemmalag Frölunda Indians.

För er som inte kan närvara finns det ju som tur är möjligheten att se matchen på mobilen, datorn och surfplattan helt gratis utan kostnad via NordicBet här. Det kan också för en del vara extra skönt att glida ner i soffan en sådan här tisdagkväll, eller var du nu än är när matchen börjar, och kunna streama matchen i lugn och ro.

Livebetting

Det bästa av alt är om man gillar att spela på live odds under tiden en match pågår. Då kan du hos NordicBet både se matchen live samtidigt som du spelar livebetting på densamma. Och sedan gör det ju inte saken sämre att NordicBet är nordens bästa spelbolag när det gäller odds och spel på hockey!

Tuff holmgång

Publikstödet till Frölunda kanske annars kommer behövas. För det är inte med särskilt sor marginal som Frölunda har att spela på i dagens retur. Det var starkt av Frölunda att vinna den första matchen av två med 2-3 på bortais mot tjeckerna för en vecka sedan. Men Liberec, som blev tjeckiska mästare i ishockey senast 2016, är definitivt ingen lätt uppgift att tas med. Jag känner på mig att det här kommer bli en härlig holmgång mellan Frölunda Indians och Liberec.

Speltipset

Frölundas form ser tyvärr ut att vara lite på nedåtgående efter att något oroväckande ha förlorat två raka SHL matcher senaste veckan. Först blev det 1-2 mot Skellefteå 2/11 och därefter 5-4 mot HV71 4/11. Visserligen har man inte förlorat med några utskåpningssiffror men det är klart att självförtroendet får sig en törn. Eller så har man lagt väldigt stort fokus på dessa viktiga CHL matcher kanske?

Liberec har gjort precis det omvända den gångna veckan och kammat hem två vinster i det tjeckiska ligaspelet. Det gör inte kvällens match mindre spännande precis. Men jag tror ändå Frölunda drar längsta stråt ikväll och vinner matchen mot Liberec.

Speltips Frölunda – Liberec 7/11: Frölunda vinner till oddset 1,47 @ NordicBet.