Det är tisdag 7 november och Växjö – Salzburg är en av alla dagens returmatcher som ska avgöra åttondelsfinalerna i Champions Hockey League. Streama matchen gratis med matchstart kl. 19:00!

Du kan också spela 100 kr gratis på Växjö – Salzburg!

spela på chl gratis

Dagens CHL 7/11 med svenska lag inblandade:

18:00 Trinec – Malmö
18:30 Brynäs – Adler Mannheim
19:00 Frölunda – Liberec
19:00 Växjö – Salzburg

Titta på massor av sport live stream!

CHL grymt spännande

Det känns som om alla dagens CHL matcher är grymt spännande idag. Inte minst de matcher som innehåller svenska lag. I fyra av de åtta åttondelsfinalerna ser vi ett svenskt lag stå uppställda på den ena sidan av rinken när matcherna väl har nedsläpp ikväll. Och i alla dessa matcher är förutsättningarna sådana att det bara är ett mål som skiljer lagen åt inför kvällens avgörande returmatcher.

Växjö – Salzburg speltips

Växjö måste hämta igen ett 1-2 underläge ifrån första mötet med Salzburg förra tisdagen. Så det är vinna eller försvinna som gäller i matchen Växjö – Salzburg!

Två SHL segrar

Senaste veckan har varit bra för Växjö då man spelat hem full pott i poäng i SHL hockeyn. Två vinster på lika många försök mot Rögle. Dock ska man nog akta sig för att dra för stora växlar av de segrarna. Rögle ligger ju hjälplöst sist i SHL tabellen för tillfället.

Växjö i fin form

Positivt är ändå att Växjö har haft en god ihållande form över längre tid eftersom man är i uppe täten av samma tabell. Växjö är svårslagna och inte ska väl Växjö knäckas av Salzburg två matcher i rad med den form man befinner sig i? Nej jag tror här ärligt talat på en liten urladdning av Växjö och lirar därför ett handikappspel på hemmaseger.

Speltips Växjö – Salzburg 7/11: Växjö vinner trots ett asian handicap på 0:2,5. Odds 1,95 @ NordicBet!