Vi jagar tredje raka vinstreken när vi ger oss in i nattens NHL tips 11/11 (11 November 2017). Om bara drygt en timme när det här skrivs denna fredag kväll 10 november är det dags för en fantastisk NHL match i Globen kl. 20:00 mellan Colorado Avalanche och Ottawa Senators. Hur kul som helst att en viktig och riktig NHL match spelas i Sverige. Kanske något otacksamt dock med tanke på att Sverige – Italien möts i det första spännande Playoff mötet till Fotbolls-VM nästa sommar just ikväll också.

Läs: Speltips NHL Globen Lördag 11/11 kl. 19:00!

Men vi tänkte trots spänningen och ynnesten att ha en NHL-match spelandes här i Sverige istället fokusera på nattens möte mellan Washington Capitals – Pittsburgh Penguins med nedsläpp kl. 01:00, med minst en svensk spelare i respektive förstafemmor. Nicklas Bäckström och Christian Djoos i Washington och Patric Hörnqvist i Pittsburgh.

NHL Lördag 11 november

01:00 Buffalo Sabres – Florida Panthers
01:00 Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes
01:00 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins
01:00 Washington Capitals – Pittsburgh Penguins
02:30 Dallas Stars – New York Islanders
04:30 Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets
19:00 New York Rangers – Edmonton Oilers
19:00 Ottawa Senators – Colorado Avalanche

Speltips Capitals – Penguins 11/11

Det skiljer sex placeringar mellan Washington Capitals och Pittsburgh Penguins i den östra konferensen till det sistnämnda lagets fördel, men det är bara 3 poäng emellan. Nästan lite osannolikt är det mellan andraplatsen och elfteplatsen just endast 3 poäng som skiljer dem åt. Det är med andra ord en jämn och spännande kamp om de åtta slutspelsmatcherna.

Washington hade det tungt i spel på hemmaisen i Capital One Arena under en period men har nu tagit flera kliv framåt. Två raka vinster på hemmais har gett Washington spelarna gott självförtroende vid spel inför hemmapubliken.

Pingvinerna har verkligen visat att de ogillar bortamatcher mer och mer. Fyra förluster på de senaste fem bortamatcherna skrämmer nog inte slag på hemmalaget direkt. Snarare så ingjuter det säkerligen ännu mer mod i Capitals och vi kan inte hitta många faktorer som talar för att annat än hemmaseger blir ett faktum inatt.

Tipset: Washington Capitals vinner över Pittsburgh Penguins 11/11. Odds: 2,55 @ NordicBet.

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

NordicBet levererar!

NordicBet har massivs av ständigt framtagna odds kampanjer på hockey och är dessutom officiell partner till Champions hockey League varvid de direktsänder matcherna via CHL Live Stream direkt på hemsidan för sina medlemmar.