Vilken spännande NHL match vi fick se i Globen mellan Ottawa Senators och Colorado Avalanche igår kväll. Idag lördag kl. 19:00 är det dags igen! Dagens Speltips går i fotspåren av gårdagen.

Ottawa Senators – Colorado Avalanche 11/11

Då Globen utgör neutral is för båda lagen så var det en stor osäkerhet kring hur spel i Sverige skulle påverka dem. Därav stod vi över att spela något odds på matchen igår. Men nu har vi ny intressant statistik att ta del av inför andra mötet som sker idag. Därför har vi idag bättre förutsättningar för en intressant rek med trevligt spelvärde!

Alla som kunde följa matchen igår fick se en sådan där härligt intensiv, och enligt mig, flängig hockeymatch som det brukar bli i NHL Tycker alltid hockeyn känns mer fladdrig och impulsiv än i exempelvis SHL, men ögat ljuger nog en aning. För NHL-lagen spelar i grund och botten extremt disciplinerat och följer oftast noggrant coachens uppritade planer. Men denna spelstil, som då i alla fall känns något mer kreativ, är himla rolig att se på och jag tycker ärligt talat underhållningsvärdet är något större än än i SHL hockeyn. Det är åtminstone min åsikt.

Gårdagsmatchen var rakt igenom jämn och spännande och det fanns inte en sekund som varken spelare eller coacher kunde slappna av på. Inte förrän i förlängningen kunde allt avgöras då Ottawa snurrade upp Colorado spelarna med tre spelare var på isen. Matchen slutade till slut 3-4 och Idag är Colorado ute efter revansch. Om så blir fallet vet jag inte men vad jag åtminstone tror på starkt är att vi återigen får se många mål i Globen.

NHL Speltips Ottawa Senators – Colorado Avalanche 11/11: Totalt över 5,5 mål i matchen. Odds: 1,70 @ Unibet!

500% Bonus Unibet

Innan denna match spelas så ska vi förstås se och spela på hat/kärleks-mötet Finland – Sverige i Karjala Cup som har nedsläpp kl. 16:30!