Lördagen den 2:a december bjuder på dagens hetaste Premier League möte i matchen Arsenal – Manchester United. Matchstart kl. 18:30 och vårt speltips inför drabbningen på Emirates Stadium i London går i ”målburens” tecken.

Vi tror nämligen att båda lagen gör mål i den här kampen mellan Arsenal och Manchester United som ju är två av Premier League’s mest målproduktiva lag. Oddset för BLGM ligger just nu på 1,77 hos ComeOn som också bjuder nya spelare på 400 kr plus 1 kilo godis och som dessutom har en adventskalender sprängfylld med bonusar och gratis spel!

Premier League matcher 2/12

13:30 Chelsea – Newcastle
16:00 Brighton – Liverpool
16:00 Everton – Huddersfield
16:00 Leicester – Burnley
16:00 Stoke – Swansea
16:00 Watford – Tottenham
16:00 West Brom – Crystal Palace
18:30 Arsenal – Manchester Utd

Vem vinner Premier League 2017/2018?

Arsenal – Manchester United

Arsenal och Manchester United har ett identiskt likadant resultat bakom sig i förhållande till vinster och förluster sett till de senaste fem Premier League matcherna. Båda lagen är med och slåss om topplaceringarna i tabellen tack vare sina fyra vinster och en enda förlust på de senaste fem matcherna. Arsenal är fyra medan United är tvåa inför lördagens ligamatcher och det skiljer 4 poäng dem emellan.

När det gäller målproduktiviteten, som vi snackade om i inledningen, så är det på så vis att Arsenal och Manchester United producerar lika många mål som tabellpositionen anger. Arsenal har gjort 28 mål framåt hittills vilket man är tredje bästa lag med tillsammans med Liverpool. Manchester United är näst bäst av alla med sina 32 strutar. Manchester City kan inget lag kunna mäta sig med i nuläget som dragit ifrån i täten med 8 poäng och 12 plusmål före United på andraplatsen. Varken Manchester United eller särskilt Arsenal har råd med att tappa några poäng idag om titeldrömmen ska hållas vid liv. City är storfavorit att vinna sitt hemmamöte med nedflyttnings placerade West Ham imorgon söndag.

Victor och Zlatan

Vi hoppas på att få se två svenskar på planen i Manchester United tröjan idag, Victor nilsson Lindelöf och Zlatan Ibrahimovic. Precis som vi fick göra i senaste ligamötet med Watford som besegrades med 2-4 efter bland annat 2 mål av Ashley Young. Lindelöf fick då för andra matchen i rad beröm från tränaren José Mourinho vilket vi svenskar förstås gläds extra mycket åt.

BLGM & Live Odds

Vi gav som sagt vårt speltips (BLGM-spel hos ComeOn) redan i inledningen men jag kan i decemberkylan också varmt rekommendera att spela live odds på Arsenal – Manchester United och även dagens övriga Premier League matcher. Att se matchen samtidigt som man spelar odds live under matchens gång är oerhört spännande och kul! För min egen del brukar jag hellre lägga live odds spel ofta med mindre insatser än att fläska på för mycket under ett enda spelodds. Men detta är bara mitt tips för att höja spänningsnivån i en match ytterligare. Och vad passar väl då bättre än att du just idag får en extra chans att vinna 20 000 kronor om du spelar live på matchen!

Satsa LIVE på matchen & vinn 20 000 kronor

Mr Green har inför julen satt ihop kanske världens bästa adventskalender med massor av odds- och casinobonusar. Idag 2 december erbjuds du att satsa LIVE på kvällens Premier League-match mellan Arsenal – Manchester United och för varje lagt spel blir du tilldelad en lott till prisdragningen om 20 000 kronor. Ju fler lotter du har, desto större är chansen att du vinner.

Så här får du dagens andra paket:
  • Satsa minst 100 kronor LIVE på Arsenal – Manchester United ikväll och bli tilldelad en lott till prisdragningen.
  • Endast LIVE-spel gäller med min. 1.80 odds.
  • En vinst om totalt 20 000 kronor kommer att delas ut.

SATSA HOS MR GREEN HÄR OCH NU!

  • Erbjudandet gäller endast på matchen Arsenal – Manchester United fredag  2 december 2017.
  • Prisdragningen genomförs inom sjuttiotvå (72) timmar.
  • Ta del av så många lotter du vill.
  • Alla gratisspel krediteras onsdag den 22:a november klockan 13.00.
  • Satsa via stationär/bärbar-dator, mobil, surfplatta eller app.

Till sist får du inte missa alla fina adventskalendrar som flera av spelbolagen tagit fram nu i december. Massor av gratis spel och andra godsaker väntar varje dag!

Lycka till med era spel vänner!

Andra trevliga spelbolag

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus