Klockan 18:15 idag söndag 14 januari 2018 är det avkast i herrarnas Handbolls-EM match Sverige – Serbien. Tyvärr förlorade Sverige EM-premiären i fredags mot Island med två bollar där Islands stora målryck i första halvlek blev för tuff att hämta igen. gruppmotståndaren Serbien föll stort i sin premiärmatch mot värdlandet Kroatien med 32-22.

Sverige – Serbien sänds på TV3 och live stream direkt på ViaPlay här! >>>

Sverige – Serbien Speltips

Dagens EM-match mot Serbien blir högst troligen en måstematch för Sverige. Det gäller att komma bland de tre bästa lagen i den fyra lag stora gruppen för att avancera till slutspelet. Övriga lag i gruppen är som sagt Kroatien och Island.

De svenska spelarna var inte alls på tårna i början av matchen mot Island senast. Vet inte om det hade med EM nerver att göra eller om Island helt enkelt var för bra? Det stod hela 8-15 till Island efter första halvleken. I andra halvlek tilläts Sverige hämta igen en hel del av försprånget men med så stort måltapp ifrån första halvleken räckte det inte ända fram.

Serbien hade inte mycket att sätta emot värdlandet Kroatien inför 11 000 åskådare på läktarna. 14-9 i första och 18-13 i andra resulterade i totalt 32 mål i baken för serberna och endast 22 framåt.

Ska Sverige ha en rimlig chans att nå slutspelet så är det nästan ett måste att Serbien besegras idag. För vi vågar väl inte lita på att Sverige slår Kroatien i sista slutspelsmatchen samtidigt som då övriga matcher måste gå Sveriges väg om det blir förlust idag mot Serbien. Men Sverige har under det senaste året varit det bättre laget av dem två så visst vinner väl Sverige det här!

Speltips: Sverige vinner över Serbien
Odds1,35 @ betsafe
Insats: Hög
Datum: 2018-01-14
Avkast: 18:15
Live stream: ViaPlay

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-14 kl. 10:51 men kan komma att ändras.

[table id=22 /]

 

 

Gillar du Fotboll & Premier League?

Se då våra speltips på dagens Premier League matcher:

Bournemouth – Arsenal speltips

Liverpool – Manchester City speltips