Ikväll kan du se Kroatien Sverige live stream när lagen möter varandra i Uefa Nations League. Båda lagen har förlorat sina inledande två matcher och det här mötet kan bli avgörande för vem som ska undvika att komma sist i Liga A.

Se också Sverige Kroatien live stream 14 november.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Sverige har inte haft flytet med sig

Vårt svenska landslag har spelat bra mot både Frankrike och Portugal men man har ändå fått se sig besegrade. Mot Frankrike var bollinnehavet 50 % – 50 % och 9 – 7 till Sverige i målchanser. Hugget som stucket kan man tycka men ändå förlorar man matchen med 0-1. Mot Portugal var det visserligen lite tuffare där portugiserna var bättre och värda segern. Sverige – Portugal slutade 0-2 efter två mål av världsstjärnan Cristiano Ronaldo.

På något vis är det som att storlagen inte gör mer än de behöver i den här typen av matcher. Det räcker i princip att Sverige tappar fokus någon gång under en match, så är motståndaren dödligt effektiv och nätar när chansen dyker upp. Sverige måste i den här typen av matcher vara otroligt bra kollektivt. Man får inte släppa till några målchanser och måste ta tillvara på det som dyker upp framåt. Svårt så klart, men det ska det vara i Uefa Nations Leagues Liga A.

Kroatien har förlorat sina matcher stort.

Kroatien har precis som Sverige haft en tuff inledning på Uefa Nations League där man först förlorade mot Portugal med 4-1 och sen Frankrike med 4-2. Visserligen var båda dessa möten på bortaplan och ska man jämföra med Sverige så är Kroatien ungefär lika bra. Det kan bli så att lagen kryssar båda möten eller slår varandra varsin gång och till slut hamnar på samma poäng. I så fall kan målskillnaden bli avgörande för vem som ska klara sig kvar och vem som ska åka ur gruppen. Vi tror att Sverige på så vis kommer vara nöjda med poängen som man har från början.

Väntat är att man kommer börja väldigt försiktigt och inte ge Kroatien någonting. Ett oavgjort resultat skulle innebära att Sverige har en bra chans att avgöra när lagen möts på Friends. Förutsättning att båda då förlorar sina återstående matcher mot både Portugal och Frankrike. Kroatien är normalt sett starka hemma och har en vass offensiv i Rebic och Perisic. Luca Modric och Kovacic är inga dussinlirare utan man är världsstjärnor som spelar för Real Madrid och Chelsea.

Kroatien Sverige via live streaming

Kroatien tar emot Sverige hemma på Maksimirstadion och matchen direktsänds av tv kanalen TV4. Men är du på resande fot och inte har åtkomst till tv-kanalen så kan du ändå följa matchen via live streaming. Se Kroatien Sverige live stream hos C More!

C More direktsänder alla matcher i Uefa Nations League utan reklam i mobil, padda och dator här >>

Kroatien Sverige Live Stream

Vad menas med att du kan se Kroatien Sverige live stream?

Med live stream så har du åtkomst till matchen oavsett var du befinner dig. Är du på resande fot så är all du behöver en mobiltelefon, surfplatta eller dator med internetuppkoppling för att kunna se matchen. C More erbjuder en mycket bra kvalitet på sin livestreamingtjänst och det är precis som om du ser matchen via din tv apparat. Den enda skillanden är att det är några sekunders fördröjning.

Hård konkurrens på mittfältet

Det är stentufft om mittfältsplatserna i det svenska landslaget för tillfället. Viktor Claesson är med glädje tillbaka och konkurrerar om en startplats. Sebastian Larsson har länge varit en trotjänare och gör mot Kroatien om han startar sin 120:e landskamp. Kristoffer Olsson känns näst intill given på det centrala mittfältet. Lägg där till Emil Forsberg på den ena kanten och sen även vårt nya stjärnskott i Dejan Kulusevski. Ytterligare ett givet namn är Albin Ekdal. Snacka om angenäma problem för Janne Andersson. En person som gillar konkurrensen är Sebastian Larsson och såhär säger han inför mötet med Kroatien. Hur tycker ni att Sverige ska starta matchen på mittfältet?

Speltips Kroatien – Sverige

Kroatiens offensiv har vi nämnt lite tidigare. Man kommer förmodligen ställa upp med en anfallstrio bestående av Perisic, Rebic och Kramaric. Kramaric håller till vardags till i klubblaget Hoffenheim och har på de 3 senaste Bundesliga matcherna gjort hela 6 mål. Rebic känner vi till från Milan och Perisic huserar på vänsterkanten i Inter. Kroatien känns således otroligt giftiga framåt och det är nog rätt så troligt att man kommer lyckas göra mål på Robin Olsen någon gång under matchen. Är det någon svaghet som kroaterna har så är det försvarsspelet. Det mest kända namnet i backlinjen är Dejan Lovren. Den tidigare Liverpoolförsvararen spelar nu mera i ryska Zenit.

Får vi gissa så kommer Sverige starta med Quaison och Berg på topp. Isak har haft det litet motigt sista tiden i klubblaget men kommer säkert få hoppa in tidigt i matchen. Frågan är om man kommer lyckas göra mål på Kroaterna. Vårt sverigehjärta tror ändå det och leder in oss på vårt speltips.

Båda lagen gör mål i matchen mellan Kroatien – Sverige till oddset 1.96 @Unibet.

Uefa Nations League