Saknar du kanalen TV4 så kan du ändå se Portugal Sverige live stream hos C More (Lite längre ner kan du läsa hur). Viktigt möte väntar i Nations League för vårt svenska landslag!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Sverige är illa ute i Liga A

Precis som vi skrev inför förra omgången när Sverige mötte Kroatien borta i Liga A så kan vi konstatera att våra svenskar haft rejält oflyt. I första halvlek var Kroatien det bättre laget mot Sverige och förde matchen. Man skapade fler målchanser och ledde rättvist med 1-0 i halvtid. Då såg det tämligen mörkt ut. Men i andra halvlek var det ett helt nytt svenskt landslag som ställde ut fotbollsskorna. Svenskarna var hungrigare och vann de flesta bollduellerna. Man gick vinnande ur närkamperna och erövrade boll högt upp i plan. Det var bara en tidsfråga innan kvitteringen skulle komma. Våra mittbackar Pontus Jansson och Victor Nilsson Linderlöf drev upp bollen flertalet gånger mitt i plan. Man klev på och stressade kroaterna.

Till slut kom kvitteringen efter ett fint anfall där Emil Forsberg spelade fram Marcus Berg som satte bollen i öppet mål. Sen backade inte Sverige hem utan tvärtom så attackerade man med allt man hade. Därför kändes det snöpligt när vi gick bort oss på en långboll och tillät Kroatien göra 2-1 i den 84 matchminuten. Matchen slutar 2-1 vilket innebär att Sverige är sist i sin grupp på noll poäng. En sista plats innebär nedflyttning till grupp A vilket inte alls är bra. Dels förlorar landslaget intäkter men man kommer även hamna i en sämre seedningsgrupp vid lottning till mästerskap. Nu väntar Portugal som kanske är gruppens för tillfället vassaste lag. Sveriges chanser är små men det är inte omöjligt och en försvagning för Portugal är att Cristiano Ronaldo har testats positivt för Covid -19.

Portugal har testat alla sina spelare

Alla spelare i Portugals landslag har testats för Corona. Endast Cristiano Ronaldo som lämnat positiva tester. Han är så klart Portugals mest lysande stjärna men det finns så många andra spelare som Sverige måste handskas med. Förutom Ronaldo så har man Joao Felix, Bernardo Silva och Fernandez framåt. Man har Carvalho som spelfördelare och slitvarg på mitten. Längst bak har man den turbulente men duktige Pepe som brukar kunna reta upp sina motståndare. På bänken återfinns Moutinho, Neves, Jota, Varela och Cancelo för att nämna några. Hela truppen består i princip av världsspelare som har betydande roll i sina klubblag.

Trolig svensk startelva

Det går rykten om att Emil Forsberg är tveksam till spel men det finns fortfarande förhoppning om att han kommer starta matchen. Förmodligen är det en streckning som spökar men Janne Andersson har varit lite kryptisk med exakt vad det är som oroar. Om vi får gissa på en svensk startelva så är det nog inte så många ändringar som Janne Andersson kommer göra utifrån Kroatien matchen. Vi tror att han kommer ta ut Viktor Claesson från start om det visar sig att Emil Forsberg inte kan spela. I så fall mönstrar Sverige följande startelva: Olsen, Lustig, Jansson, Lindelöf, Augustinsson, Claesson, Ekdahl, Olsson, Kulusevski, Isak och Berg.

Ett annat tänkbart scenario är att Sebastian Larsson går in på mitten och Claesson får chansen på topp bredvid Berg. Alexander Isak har haft det lite lugnt i klubblaget och så ut att vara lite ur form senast. Men kanske är det så att Portugal passar Isak lite bättre än fysiskt starka Kroatien. Spännande oavsett att se vilket manskap som Janne Andersson ställer ut på banan.

Portugal Sverige via live streaming

Hemma på Estádio José Alvalade är Portugal fruktansvärt svårslagna då man inte förlorat sen den 26 mars 2018. Det är en svit på hela 16 raka hemmamatcher utan förlust. Men Sverige har genomfört många bragdmatcher förr så absolut är det ingen omöjlighet att ta med sig en eller flera poäng från Portugal även ikväll. Portugal Sverige direktsänds av tv kanalen TV4 samt att de går att streama på C More med sändningsstart 20:00 och matchstart 20:45 svensk tid.

C More direktsänder Portugal Sverige i Uefa Nations League utan reklam i mobil, padda och dator här >>

portugal sverige live stream

Vad menas med att du kan se Portugal Sverige live stream?

Med live stream så har du åtkomst till matchen oavsett var du befinner dig. Är du på resande fot så är allt du behöver en mobiltelefon, surfplatta eller dator med internetuppkoppling för att kunna se Portugal Sverige live stream. C More erbjuder en mycket bra kvalitet på sin livestreamingtjänst och det är precis som om du ser matchen på din tv apparat. Skillnaden mellan tv och live streaming är att det är några sekunders fördröjning.

Speltips Portugal – Sverige

Portugal är så klart stora favoriter i det här mötet. De är tekniska, kvicka och spelskickliga. Portugiserna har gått långt i de senaste stora mästerskapen och mycket tack vare laget självklara stjärna Cristiano Ronaldo. Portugisen har ett fint facit med många mål mot Sverige. Han har blivit lite av en mardrömsmotståndare och på så vis är det skönt för svensk del att han inte spelar den här matchen. Sverige har gjort det bra i sina matcher i gruppen men ändå fått se sig besegrade.

Man har haft svårt att få till det sista 3:e delen när man närmar sig straffområdet. Man är inte lika kliniska som sina motståndare i sina avslut. Det brukar bli målglatt när lagen möts så vi testar ett överspel ikväll. Vi rekar att det blir mer än 2.5 mål i matchen mellan Portugal och Sverige till oddset 2.15 @Unibet. (Oddset är löpandet och kan komma att ändras).

Ser ni Portugal – Sverige live stream på C More eller genom den vanliga tv kanalen TV4?

Nations League