Vem vill se på EV Zug Rögle BK live stream ikväll torsdag 2 september 2021 med nedsläpp 20:05? Säkert intressant för ett större antal personer trots att det till stor del krockar med Sveriges match mot Spanien i fotbolls-VM kvalet som sparkar igång 20:45. Men man kan ju alltid switcha mellan underhållningsgodiset när tillfällen ges som i pausar samt före och efter matcherna.

CHL live stream 2 september

Champions Hockey League rivstartade för en vecka sedan och vi ska nu in i den tredje gruppspelsrundan. Rögle BK spelar idag returmatch på bortais mot schweiziska EV Zug. Första mötet förra torsdagen slutade med en 5-3 seger för Rögle BK över EV Zug. Nu lär det dock bli tuffare då Zug har favör av både hemmais och hemmapublik. CHL live stream erbjuds för alla matcherna under hela säsongen hos både Unibet och NordicBet.

17:00 Trinec (Tjeckien) – Fribourg (Schweiz)
18:00 IFK Helsinki (Finland) – Zürich (Schweiz)
18:05 Frölunda HC (Sverige) – Mlada Boleslav (Tjeckien)
19:00 Adler Mannheim (Tyskland) – Cardiff (Storbritannien)
19:00 München (Tyskland) – Sönderjyske Ishockey (Danmark)
19:30 Slovan Bratislava (Slovakien) – Leksands IF (Sverige)
19:45 Lausanne (Schweiz) – Lukko (Finland)
20:05 EV Zug (Schweiz) – Rögle BK (Sverige)

Regga konto gratis och ta din välkomstbonus för att kunna streama CHL hockey och all annan sport live för jämnan:

EV Zug Rögle BK tipset 2/9

Rögle visade direkt hur försäsongsträningen gett resultat genom att vinna de två inledande CHL-omgångarna mot  EV Zug (5-3) och München (4-3). Men nu är det bortais som gäller och det brukar vara något annat än att spela hemma i trygga Catena Arena i Ängelholm. EV Zug tog också en gruvlig revansch för premiärförlusten mot Rögle och vann den efterföljande matchen mot Sönderjyske Ishockey med krossiffrorna 0-10 på dansk is. Vi tippar på att kvällens match EV Zug Rögle BK blir en målrik match och spelar därför på att det görs över 5,5 mål totalt i matchen till odds 1.98 @Unibet.

Streama Argentina & Brasilien i VM-kvalet live (Fotboll)