Denna vecka är det stormöte på Stryktipset där Chelsea tar emot Manchester United hemma på Stamford Bridge. Båda lagen har fin form. Några tunga avbräck i hemmalaget och en Cristiano Ronaldo i konflikt med United kan väl sammanfatta läget i lagen. 10 miljoner till en ensam vinnare som lyckas pricka in 13 rätt på Stryktipset. Det gäller alltid nu för tiden och innebär ett strörre intresse till att dels tippa på Stryktipset men även att hitta skrällarna som ingen annan har på kupongen. För att få ihop ett stort system så kan du gå ihop och spela tillsammans med andra på Stryktipset och lägga ett andelsspel. Här nedan tar vi ut några matcher och diskuterar dem på veckans stryktipskupong.

1. Chelsea – Manchester United, 1X2

Rolig match på Stryktipset som startar 18:30 idag och kan ses på Viasat Premium eller Viaplay. Chelsea har några tunga avbräck. Kanté, Reece James och Fofana är alla skadade. Kanté missar definitivt VM då han opererats och blir borta 4 månader. James går en kamp mot klockan och blir borta ca 8 veckor. Fofana har några veckor kvar i sin rehab. Silva vilades senast mot Brentford men lär starta här. Kepa har fått förtroendet i målet och hållt nollan i de 5 senaste matcherna. Man har dock problem offensivt och inte riktigt skapat så mycket som man kanske borde.

Manchester United gjorde en strålande insats hemma mot Tottenham i veckan där man vann med 2-0. 28-9 i målchanser bevittnar om en stark offensiva och ett United som spelade som på den gamla goda Ferguson tiden. Man klarar sig med andra ord väl utan sin stjärna Ronaldo som i protest vägrade att bli inbytt och lämnade arenan i den 89:e minuten. Han har för det tilltaget straffats med böter och får inte resa med till London. Vi tror på en ganska tillknäppt tillställning här där lagen tar ut varandra. United trivs mot Chelsea och ska vi vikta helgarderingen så är det till favör för tvåan på kupongen.

3. Everton – Crystal Palace, 1X2

Hemmalaget favoriseras alldeles för stort av svenska folket när strecken fördelats på kupongen. Se verkligen upp för Crystal Palace! Tvåan är i dagsläget endast streckad till 27 % men Palace är bra! Man har en härlig offensiv med bland annat Zaha och Olise. Vändningen mot Wolves senast bör ha gett självförtroende. Två raka segrar och vi säger bara att Palace är ett måste att ha med på kupongen. Everton har 3 raka förluster i bagaget, visserl igen mot bra motstånd men moralen borde inte vara på topp.

Match 5. Middlesbrough – Huddersfield, 1

Huddersfield har fått en tung start på säsongen. Man ligger just nu sist i tabellen och har många skador i truppen. Jones, Pearson, Simpson, Boyle och Hogg missar troligtvis alla matchen där de två sistnämnda testas sent. Middlesbrough får tipset! Kanske inte för att de gått starkt inledningsvis utan mer att bortagänget ser väldigt svaga ut för tillfället. Middelesbrough kommer från en härlig 1-4 seger borta mot Wigan som borde stärkt självförtroendet. Här vinner man enkelt över Huddersfield i bara farten och påbörjar sin klättring i tabellen. Laget är bättre än vad tabellen visar! Etta!

Match 9. Rotterham – Hull, 2

Rotherham hade flyt senast. Man var helt utspelade men kämpade och slet till sig en 3 poängare mot Stoke borta. Det spelet håller inte framöver och vi tror man kommer få det svårt här.  Det känns som man är för stora favoriter på kupongen och två:an måste med tidigt. Vi behåller ettan på kupongen då Rotterham har två raka segrar utan att imponera. Svårtbedömt och 12 blir vårt tips.

Stryktipskupongen i sin helhet och såhär ser vårt R-4-4-144 system ut.

R-4-4-144 system

Lycka till med Stryktipset, klockan 16:00 smäller det som vanligt på lördagarna! Stryktipset hittar ni hos Svenska Spel. Här följer andra erbjudanden för spel hos andra spelbolag: