Suktandes efter mer guldglimmer ser vi något enormt fram emot damernas 10 km fristil i skid-VM tisdag 28 februari 2023. Sverige ställer upp med Ebba Andersson, Frida Karlsson, Jonna Sundling och Maja Dahlqvist. Loppet brakar loss klockan 12.30, men sändningarna startar 12:00 på TV6 och Viaplay. Tipset är inlämnat för vår del, hur spelar du på dagens skidlopp?

Tipset 10 km damer VM 28/2

Ett snabbt span på oddsen inför 10 kilometersloppet så hittar vi inte ologiskt Ebba Andersson som största favorit att vinna till 1.72 hos unibet. Frida Karlsson är inte bättre vinsttippad än till oddset 5.50. Då är Jessie Diggins högra segertippad med odds 3.75. Norskorna ska absolut heller inte räknas bort. Anne Kjersti Kalvå och Ingvild Flugstad Östberg kan vid en riktigt bra dag ställa till det för svenskornas guldjakt. Men vi kan inte låta bli att spela på Ebba som segrare när hon häromdagen visade vilken strålande form hon befinner sig i.

Att spela på vinnare är långt ifrån det enda alternativet av spelodds att tippa på. Gå in på unibet och kika gärna igenom alla spelmöjligheter som ges inför damloppet över 10 km fristil i skid-VM 2023. De erbjuder desuutom ett gratisspel på 100 kr, så varför inte göra spänningen ännu mer spännande!

10 km damer skid-vm odds

Streama fotboll och FA-cupen live på unibet!

Senare på tisdagskvällen kan du som är inloggad på unibet streama alla åttondelsfinaler som ska spelas i den engelska FA-cupen live 28/2!