Kvällens fyra åttondelsfinaler i FA-cupen 28 februari 2023 ska bantas ner till två kvartsfinaler, och imorgon fullbordas kvartsfinalschemat då ytterligare fyra åttondelar spelas. Alla dessa fruktansvärt spännande fotbollsmatcher går att streama görenkelt med superb upplösning direkt på Unibet här >>

Unibet erbjuder just nu ett gratisspel värt 100 kr på sport, läs mer här!

FA-cupen stream 28 feb – 1 mar 2023

Strålande dagar för oss sportälskare när vi först tidigare under dagarna får njuta av svenska framgångar i skidspåren i skid-VM och strax därpå har nöjet att streama FA-cup matcher  i direktsänding på kvällarna. Allt live på Unibet!

FA-cupen tisdag 28 februari

Åttondelsfinaler:
20:15 Stoke – Brighton
20:30 Leicester – Blackburn
20:45 Fulham – Leeds
21:00 Bristol City – Manchester City

FA-cupen onsdag 1 mars

Åttondelsfinaler:
20:15 Southampton – Grimsby
20:30 Burnley – Fleetwood
20:45 Manchester United – West Ham
20:55 Sheffield Utd – Tottenham

FA-cup trippeln till odds 2,42

Visst ska vi tippa lite odds innan veckans underbara åttondelsfinaler i FA-cupen. Men självklart kommer vi också lira på livebetting odds under tiden vissa av matcherna pågår. Att spela liveodds under en match är galet spännande och nervpirrande, så roligt! Det blir en perfekt kombo hos unibet då man både kan streama matcherna live där, samtidigt som man har massor av liveodds-alternativ att spela på, allt i samma skärmfönster i mobilen, paddan eller datorn.

Inför tisdagens åttondelsfinaler i FA-cupen faller vårt val på en trippel vinnare i form av Brighton, Leicester och Manchester City. När vi skriver detta speltips så ligger oddset för denna speltrippel på totalt 2.42 hos Unibet här >>

FA-cupen live stream och odds 2023

Uppladdningen har redan börjat såhär kvällen innan de första fyra åttondelsfinalerna i FA-cupen kan ses via live stream på tisdag 28/2. För under måndagskvällen spelas nämligen två fotbollsmatcher i Svenska Cupen med bland annat IFK Luleå – Malmö FF 27/2. Men glöm som sagt inte bort skidorna imorgon heller!