Sommarens stora fotbollshändelse, fotbolls-VM för damer, är igång och idag 22/7 möter Danmark Kina på fotbollsstadion HBF Park i Perth, Australien. Enligt spelbolagen är Danmark helt rättmätigt favorit med ett vinnarodds på 1.80 hos Unibet här >>>. Men vårt speltips inför matchen Danmark – Kina blir istället ett hörnspel.

Fotbolls-VM lördag 22 juli 2023

Se alla matcher i fotbolls-VM 2023 på TV6 och Viaplay:

03:00 USA D – Vietnam D
09:00 Zambia D – Japan D
11:30 England D – Haiti D
14:00 Danmark D – Kina D

Speltips Danmark – Kina 22/7

Det var länge sedan Danmark och Kina mötte varandra senast, närmare bestämt för över fyra år sedan. Då 2019 i Algarve Cup blev det 1-0 seger för danskorna. Och faktum är att det varit väldigt jämna matcher lagen emellan genom åren. Endast en av de fem senaste matcherna har slutat med en segermarginal på två mål. Övriga har antingen slutat oavgjort eller med uddamålsvinst. Bägge lagen brukar spela ganska offensivt till sin natur och därav skapas ofta ett gäng hörnor under matchernas gång.

VM-tipset 22/7: Över totalt 8.5 hörnor i mötet Danmark – Kina, odds 1.74 @ Unibet här >>>.

 

Swedish Open Live Stream