Så härligt med dam-VM i fotboll 2023 och Sverige som nu tar sig an Sydafrika i VM-premiären 23 juli med matchstart kl. 07:00. Sverige – Sydafrika ser du i direktsändning på tv-kanal TV6 och via live streaming hos Viaplay. Odds och livebetting erbjuds bäst hos Unibet här >>>.

Fotbolls-VM damer söndag 23/7

07:00 Sverige D – Sydafrika D
09:30 Nederländerna D – Portugal D
12:00 Frankrike D -Jamaica D

Sverige – Sydafrika i fotbolls-VM tipset 23 juli 2023

Sällan möter Sverige Sydafrika i fotbollssammanhang på damsidan men helt klart är Sverige en tippad segerkandidat i fotbolls-VM på söndag 23 juli 2023. Inför speltipset skippar vi den gångna VM-uppladdningen, skador på spelare  o tidigare historik mellan fotbollsnationerna. Sverige bör vinna mötet relativt komfortabelt och vi sticker ut hakan o tippar svensk seger med flera måls marginal. Asian handicap på Sverige -2.5 mål @ 1.94 hos Unibet spelas här >>>.

 

Swedish Open Live Stream