Champions Hockey League med bl.a. Färjestad BK – Biel live stream blir det vi kommer ägna vårt tisdagsnöje 21 november åt. Kl. 19:00 drar CHL matchen igång och vi har inför den naturligtivs inte kunnat låt bli att spela ett par odds inför drabbningen varav ett av dem utgör dagens speltips. CHL-tipset inför Färjestad BK – Biel Bienne 21/11 ser du längre ner i detta inlägg.

Champions Hockey League live stream 2023

Titta på Färjestad BK – Biel live stream och alla andra matcher i Champions Hockey League 21 nov direkt på NordicBet här! Skapa ditt konto gratis på mindre än 2 min! Men du måste också se till att ha en krona på spelkontot för att live streaming tjänsten ska vara öppen, så ta din välkomstbonus genom att gör an en första liten insättning så är saken biff.

Dagens CHL schema 21/11:

17:30 Pardubice – Ilves
18:00 Skellefteå AIK – Trinec
18:00 Vitkovice – Pelicans
18:00 Växjö Lakers – ERC Ingolstadt
19:00 Färjestad BK – Biel
19:30 Adler Mannheim – Rapperswil

Färjestad BK – Biel CHL tipset 21 nov

Karlstadslaget har 5-3 att gå på inför kvällens åttondelsfinalretur tisdag 21 nov 2023. Så det ser onekligen ljust ut för ett avancemang till kvarten för Färjestad BK. Och Biel från Schweiz ska egentligen inte vara något reellt hot till avancemanget. Schweizarna går nämligen rätt dåligt i den egna inhemska hockeyligan. Samtidigt går ju FBK som tåget och leder SHL. Därför tror vi på en smärre målkavalkad i kvällens CHL möte, likt den första åttondelsrundan för en vecka sedan. Över 6.5 mål tippas inför matchen Färjestad BK – Biel till odds 2.75 @ NordicBet.

Kolla här in höjdpunkterna ifrån första rundan i åttondelsfinalen mellan Biel-Bienne och Färjestad BK: