Lördag 1 oktober bjuder på 5 härliga Premier League matcher och vi ger oss idag på ett speltips på matchen Hull City – Chelsea som har matchstart klockan 16:00.

Inför Hull vs Chelsea

Hemmalaget Hull City ligger på fjortonde plats för närvarande i Premier League och bortalaget Chelsea på åttonde.

Vi hittar ingen given utgång i resultatet av den här matchen men precis som spelbolagen tror vi att det lutar åt en seger för Chelsea. Se vårt stryktipsförslag!

Men 1.50 gånger pengarna som en Chelsea vinst ger känns väl snålt för spel på en enstaka match så vi blickar åt andra spelalternativ på matchen.

Förluster mot de normalt starkaste lagen

En närmare koll på tidigare matcher i Premier League kastar ett litet ljus över formkurva och tabellplaceringar.

Hull City

Hull City har på sex Premier League omgångar två vinster, en oavgjord och tre förluster. De två segrarna kom redan i de två första matcherna och sedan har det gått knackigt för The Tigers.

Men förlusterna har kommit mot normalt starka Premier League lag som brukar hålla till i toppen.

Det är lag som Manchester United, Arsenal och formstarka Liverpool man fått på nöten av vilket plötsligt kan ge en del av förklaringen till tabellplacering och formkurva enligt statistik.

Däremot har Hull City dragit på sig utvisningar på sistone, en i varje match i de två senaste Premier League mötena.

Och ovanpå det dras man med onormalt många skador i truppen just nu vilket påverkar vilket spelarmaterial man har tillgängligt i dagens eftermiddagsmatch mot Chelsea.

Chelsea

Chelsea har en vinst mer och en förlust mindre än motståndarna i bagaget inför drabbningen mot Hull.

De två förlusterna har kommit nu på slutet och likt Hulls förluster mot de normalt starkaste lagen. Man har fått se sig besegrade av först Liverpool på hemmaplan och sedan krossades man av Arsenal på bortaplan nu senast.

Hull City – Chelsea antal mål synas

Tittart vi på målsituationen för lagen så ser vi att Chelsea har gjort tio mål på sex matcher vilket får anses som bra men man har samtidigt nio, alltså nästan exakt lika många. Vilket ger oss ett snitt på 3.17 antal mål per match.

Hull å sin sida har gjort sju mål och släppt in tolv på lika många matcher vilket betyder exakt samma snittantal mål i matcherna.

Med den här vetskapen och utgångspunkten måste vi helt enkelt syna oddset 1.75 på spelet Antal mål över 2.5 i matchen Hull City – Chelsea spelat hos Betway.

PS. Spelade du enligt vårt speltips igår på matchen Everton – Crystal Palace? Gjorde du det gläds vi med dig till din vinst på 2.20 gånger dina satsade pengar!

Följ gärna våra speltips som rekas i sort sett dagligen.

 

Registrera dig hos Betway och få 1000 kronor i bonus

Speltips Hull City - Chelsea

 

Kolla på Premier League gratis i en månad

Men du måste skynda dig då erbjudandet inte gäller många dagar till!

Se Viaplay Sport gratis via spelbolaget