Så oerhört efterlängtad är premiäromgången av Premier League! Idag brakar allt lös när Arsenal – Leicester möts denna fredag 11 augusti 2017. Speltips hittar du här längre ner i artikeln!

Några populära artiklar

Innan vi kör igång speltipset på premiärmötet Arsenal – Leicester vill jag bara nämna några andra artiklar som nyligen skrivits och som ni besökare på vår sajt verkar tycka om:

Inför Arsenal – Leicester

Nu ska vi får se hur Arséne Wenger lyckats förbereda sina mannar inför kvällens uppgift. Tidigt i våras såg det ett tag ut som om Wenger skulle få kicken som tränare för Arsenal. Laget hade inta alls levt upp till fansens förväntningar i ligaspelet då det finns krav på att vara med och utmana om ligatiteln. Nu slutade man inte bättre än femma i Premier League tabellen. Men tack vare vinsten i FA-cupen där man slog Chelsea med 2-1 i FA-cup finalen lugnade sig den värsta kritiken och han fick vara kvar.

Arsenals spelarövergångar

Under sommaruppehållet har Arsenal lyckats behålla sina bästa och viktigaste spelare. När det gäller värvade spelare så har det inte hänt så fasligt mycket där heller. Men å andra sidan stänger ju inte transferfönstret förrän den 31 augusti. Två spelare har man dock lyckats locka till sig; Sead Kolasinac från Schalke samt Alexandre Lacazette från Lyon. Det ska bli kul att se hur de lyckas i Arsenal denna säsong, framförallt Lacazette blir intressant.

Vann Community Shield

Arsenals sista match innan kvällens Premier League premiär slutade på allra bästa sätt. I FA Community Shield, som som spelas mellan föregående säsongs segrare i Premier League respektive FA-cupen, vann Arsenal på straffar mot Chelsea. Så med andra ord upprepades scenariot från FA-Cup finalen i våras. För övrigt har Arsenals träningsmatcher under sommaruppehållet varit rätt hyfsade faktiskt.

Arsenals senaste matcher:

6/8-2017 Arsenal – Chelsea 2 : 1 (1 : 1) (FA Community Shield)
30/7-2017 Arsenal – Sevilla 1 : 2 (Emirates Cup)
29/7-2017 Arsenal – Benfica 5 : 2 (Emirates Cup)
22/7-2017 Arsenal – Chelsea 0 : 3 (Vänskapsmatch)
19/7-2017 Bayern München – Arsenal 1 : 2 (1 : 1) (International Champions Cup)
15/7-2017 WS Wanderers – Arsenal 1 : 3 (Vänskapsmatch)
13/7-2017 Sydney FC – Arsenal 0 : 2 (Vänskapsmatch)

Leicester oförutsägbara

Leicester fick en bedrövlig inledning på förra säsongen. Säkert hade det att göra med att många av lagets bästa spelare under den överraskande vinstsäsongen innan försvann till större klubbar. Efter flertalet dåliga resultat från de regerande Premier League mästarna fick då den tidigare nästan gudaförklarade tränaren Claudio Ranieri sparken under uppmärksammade former. Craig Shakespeare tog över tränarrollen och fick Leicester att under en period på vårsäsongen prestera riktigt bra igen. Man slutade sedan 12:a i tabellen.

Nu återstår att se om Leicester får ihop ett slagkraftigt lag igen för att på allvar vara med uppe i toppen ännu en gång? Det hänger i så fall en del på om sommarens nyförvärv kan prestera. Vicente Iborra (Sevilla), Eldin Jakupovic (Hull City) och Kelechi Iheanacho (Man City) är några av nyförvärven.

Leicesters senaste matcher:

4/8.17 Leicester – B. Monchengladbach 2 : 1 (Vänskapsmatch)
1/8.17 Burton – Leicester 2 : 1 (Vänskapsmatch)
29/7.17 Wolves – Leicester 1 : 0 (Vänskapsmatch)
28/7.17 Milton Keynes – Leicester 0 : 0 (Vänskapsmatch)
26/7.17 Luton – Leicester 0 : 1 (Vänskapsmatch)
22/7.17 Leicester – Liverpool 1 : 2 (Premier League Asia Trophy)
19/7.17 West Brom – Leicester 1 : 2 (1 : 1) (Premier League Asia Trophy)

Arsenal – Leicester inbördes möten

Historiken kring Arsenals och Leicesters tidigare möten tyder på ett starkt psykologiskt övertag för kvällens hemmalag. Arsenal har vunnit fyra utav de fem senaste mötena.

26/4-2017 Arsenal – Leicester 1 : 0
20/8-2016 Leicester – Arsenal 0 : 0
14/2-2016 Arsenal – Leicester 2 : 1
26/9-2015 Leicester – Arsenal 2 : 5
10/2-2015 Arsenal – Leicester 2 : 1

Speltips Arsenal – Leicester

Med tanke på hur bra Arsenal ändå spelat under försäsongen så är de klara favoriter att vinna matchen mot Leicester. Man är också väl medveten om att 3 poäng är väldigt viktiga redan i öppningsmatchen. I alla falla för att vara med och tampas om en ligatitel. Fördel av hemmaplan gör förstås det ännu svårare för Leicester att få med sig poäng i premiären. Vi går helt enkelt för hemmaseger i vårt spel.

Tipset: Arsenal vinner över Leicester till oddset 1.53 @betfair!

betfair erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Gratisspel på matchen från Mr Green!

GRATISSPEL 1 – Arsenal – Leicester City:

Lägg ett vad innan avspark på den första matchen i 2017/2018 Premier League säsongen mellan Arsenal och Leicester och få ditt gratisspel för helgen!

Hur:

  • Erbjudandet är endast tillgänglig för Arsenal – Leicester – 2017/11/08 @ 20:45
  • Lägg ett enda odds före matchen på ’Matchresultat’ (1X2) hos Mr Green!
  • Satsa 200 kr+ och få ett 50 kr GRATISSPEL
  • Eller Satsa 500 KR+ och få ett 200 kr GRATISSPEL 
  • Gratis spelet kommer att krediteras inom 24 timmar efter vadet har gjorts upp

 

Höjda välkomstbonusar