Lillördag med Champions League fotboll och nya fräscha pengar på kontot. Underbara onsdag! CSKA Moskva – Manchester United är matchen vi tittar på närmare i detta speltips.

Matchstart: Kl. 20:45 onsdag 27 september.

TV-kanaler: TV3 och ViaPlay.

Läs även våra speltips inför kvällens matcher PSG – Bayern München och Atletico Madrid – Chelsea

Speltips CSKA Moskva – Manchester United

Det här blir en match att se fram emot idag. Med två av förhandsfavoriterna i Champions League Grupp A på samma plan i Moskva är på förhand hur spännande som helst. Båda har med sig 3 poäng från den första gruppomgången där United krossade Basel 3-0 på hemmaplan och CSKA Moskva tog en viktig och svår bortaseger 1-2 mot Benfica.

När det bara är två av de fyra lagen i gruppen som tar sig vidare till slutspelet så är alla poäng viktiga. Manchester United har lyft sig ett par snäpp jämfört med förra säsongen och Mourinho har börjat få fram det lag som han vill ha med rätt nyckelspelare på varje position. Med värvningen av Matic från Chelsea har han fått den stabila defensive mittfältsmotorn som han tidigare saknat. Fellaini är en av spelarna i laget som dessutom är i bättre form än tidigare, men han missar tyvärr matchen ikväll.

Lindelöf…

Huruvida Victor Nilsson Lindelöf startar kvällens match mot CSKA Moskva ska än så länge vara osagt då startelvorna ännu inte är offentliga. Dock är känslan att Mourinho, i Phil Jones frånvaro, startar med Eric Bailly och Chris Smalling istället. Victor har varit något osäker i sitt spel under hans inledning i Manchester United när han väl fått chansen.

Formen…

Manchester united vann som sagt över Basel på Old Trafford i säsongens Champions League premiär den 12 september. Men att möta CSKA Moskva på deras hemmaplan är något annat. I ligaspelet har dock CSKA Moskva inte imponerat i säsongsinledningen på egen hemmaplan som de brukar göra annars. Tre vinster och lika många förluster har det blivit på sex matcher. Så får bara United igång sitt fina spel som de haft under större delarna av matcherna senaste månaden så bör CSKA ha en riktigt bra dag för att rå på dem. Däremot blev jag inte så imponerad av den tillbakapress Man United var under i andra halvlek borta mot Southampton i lördags vid ställningen 0-1. Spelet funkade inte alls då och Southampton tilläts anfalla gång på gång. Det var bara tur enligt mig att inte kvitteringsbollen trillade in till slut.

Skadorna…

Skadelistan hos CSKA Moskva är i stort sett obefintlig med bara två tveksamma fall. United får dock klara sig utan en drös spelare i Pogba, Carrick, Fellaini, Zlatan och Rojo. Men ManchesterUnited har ju som bekant en hel del vassa spelare i truppen och lider än så länge inte nämnvärt av dessa förluster. Jag tror på Manchester United ikväll trots vissa negativa faktorer som bortaplan och skadefrånvaro. Inte nödvändigtvis att de gör en massa mål men en knapp vinst ser jag som mycket troligt.

Startelvorna

Både Pontus Wernblom i CSKA Moskva och Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United startar matchen!

CSKA Moskva: 35 Akinfeev, 5 Vasin, 24 Berezutski, 4 Ignashevich, 2 Fernandes, 10 Dzagoev, 3 Wernbloom, 17 Golovin, 42 Schennikov, 63 Chalov, 11 Vitinho.

Manchester United: 1 de Gea, 12 Smalling, 3 Bailly, 2 Lindelöf, 18 Young, 21 Herrera, 31 Matic, 17 Blind, 22 Mkhitaryan, 9 Lukaku, 11 Martial.

CSKA Moskva – Manchester United tipset

Det blir bortaseger i Champions League mötet CSKA Moskva – Manchester United. Oddset för United seger ligger på 1.70 hos bet365. Öppna konto och få upp till 1 000 kr i bonus!

Vill du ha fler spelbonusar?

[table id=10 /]

Fler läsförslag 27/9:

Speedway Final Elit Vetlanda – Eskilstuna Smederna

Veckans Stryktipsförslag med R-4-6-24