Igår kväll kopplade Elit Vetlanda greppet om SM-Guldet i Speedway när man slog Eskilstuna Smederna med poängen 49-41. Inför kvällens retur 27/9 är det slagläge! Se gratis speedway live stream!

STREAMA FINALMATCHEN GRATIS HÄR! >>>

Naturligtvis ser vi fram emot en liten nätt vinst på att Elit Vetlanda tar hem guldet denna onsdag 27 september. I gårdagens speltips på Eskilstuna Smederna – Elit Vetlanda Final 1:2 så spelade vi ju på Vetlanda som mästare efter de två finalrundorna till oddset 1.28. Ett tips som verkligen gått i rätt riktning så vi hoppas att få fira en skön lillördag idag med lite extra pengar på bankkontot. Och varför inte unna sig en champagne eller åtminstone en pizza! Inte för att jag egentligen håller på varken Elit Vetlanda eller Eskilstuna Smederna i speedway men en säker oddsvinst ska alltid firas! Ikväll ska Svenska Mästare i speedway koras!

Få en Pizza + 400 kr!

Passa på nu och få en pizza levererad hem till dörren samtidigt som du får 400 kronor i bonus av ComeOn vid öppnande av spelkonto och när du har gjort en första insättning på 100 kronor.

Sjukt många trevliga spelbonusar hittar du här! Letar du kanske också efter gratis spins?

Mer speltips 27 sep:

Atletico Madrid – Chelsea

CSKA Moscow – Manchester United

PSG – Bayern München

Veckans Stryktipsförslag med R-4-6-24