Speltips på Leicester – Manchester City i Premier League 18 november samtidigt som du kan se matchen live via gratis stream – helt utan kostnad! Lördagsunderhållningen 18/11 är komplett!

Läs: Streama Premier League gratis!

Streama Premier League Gratis

Leicester – Manchester City Speltips

Leicester har äntligen funnit lite stabilitet och trummat på bra sista tiden. Fem raka matcher i Premier League utan förlust, varav två av dem är vinster, och en seger i EFL Cup mot Leeds har gjort dem gott. Det har inneburit att 9 av de totalt 13 poängen man har samlat på sig i Premier League hittills har kommit dessa fem senaste matcher. Laget har i och med detta avancerat från att vara ett bottenlag till en mittenplats (12:a av 20 lag). Men i ärlighetens namn så har de inspelade 9 poängen i Premier League fotbollen på sistone enbart kommit till genom spel mot lag på den undre halvan. Det var alltså länge sedan Leicester ställdes inför en riktigt tuff uppgift som att möta ett lag på den övre halvan innebär. Och nu ska man möta självaste Manchester City som leder premier League överlägset.

Ostoppbara?

Manchester City är i sjukligt bra form och är sådär jobbigt suveräna som man tycker när ett lag bara vinner och vinner och när man inte själv håller på dem. Men i ett speltips måste man försöka se objektivt på matcherna och inte låta hjärtat tala. För det blir sällan som hjärtat vill, i alla fall i bettingvärlden. Manchester City har nu spelat femton tävlingsmatcher sedan i mitten av augusti och man har vunnit dem allihop!!!

Tyvärr, får jag väl i det här fallet säga, så tror jag starkt på att Manchester kommer vinna även den här matchen mot Leicester och samtidigt håller man nollan. Oddset för bortavinst och att bortalaget inte släpper in något mål ligger just nu på 2,50 hos ComeOn.

Sätt in 100 kr, få 500 kr att spela för + 1 kg julgodis!

Sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för + 1 kg julgodis skickad hem till dig inom en vecka. Just nu ger ComeOn dig en 400% bonus. För att kvalificera dig för denna fina bonus så gör du bara en insättning på 100 kr och får direkt 500 kr att spela för antingen på oddssidan eller i casinot!

Läs gärna också:

Speltips Arsenal – Tottenham

Speltips West Bromwich – Chelsea

Speltips Manchester United – Newcastle United

Ännu mer live stream fotboll!

Vi har mängder av matcher i de högsta fotbollsligorna runt om i Europa denna helg som exempelvis La Liga, Bundesliga, Serie A & Ligue 1. Och vi har tidigare skrivit en artikel inför den här helgen 18-19 november om hur du kan titta på alla matcherna gratis via ett spelbolag: Streama Fotboll Live Gratis!