Zlatan is back! Manchester United – Newcastle United Live Stream (Gratis) och Speltips för dagens match lördag 18 November kl. 18:30 är härmed serverad!

Som vi har väntat! Manchester United tränaren José Mourinho har bekräftat att Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba och Marcos Rojo alla är tillbaka och ingår i dagens trupp mot Newcastle United. Och perfekt är att du kan se matchen helt gratis via ett unikt helgerbjudande av Viaplay!

Unikt Gratis Streaming Erbjudande!

Ett unikt erbjudande för bara denna helg gör att du kan se flera av dagens Premier League matcher i direktsändning helt utan kostnad!

Läs mer om erbjudandet här! >>>

Följande matcher kan streamas live gratis idag 18/11:

13.30 Arsenal – Tottenham
16:00 Leicester – Manchester City
18.30 Manchester United – Newcastle

Streama Premier League Gratis

Manchester United – Newcastle United Speltips

Det känns som en hel värld har väntat på att få återse Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba på en fotbollsplan i en viktig match. Nu är det alltså bekräftat av United tränare Mourinho själv att han plockat med inte bara Zlatan och Pogba i truppen mot Newcastle utan också backen Marcos Rojo. Trion har varit skadade länge men värst har det varit för Ibrahimovic och Rojo. Båda två skadade sig oturligt i samma match mot Anderlecht i Europa League’s andra kvartsfinalmöte den 20:e april 2017. Alla vi Zlatan fans hoppas förstås nu på att vi redan i dag får se Zlatan göra ett inhopp i Premier League fotbollen. Det skulle helt enkelt vara fantastiskt!

Spelartrion välkomnade

Trion Zlatan, Pogba och Rojo är kanske extra välkomna precis nu också när United inte kunnat behålla det fina spel och samma effektivitet i målgörandet som man hade i inledningen av säsongen. Zlatans ersättare Romelu Lukaku gjorde inledningsvis succé i United tröjan efter att han kommit från Everton i somras. Lukaku slog United rekord med mål i ett antal matcher i rad och Manchester United som lag krossade motståndare på löpande band.

Lukaku och Zlatan på topp?

Riktigt lika så muntert är det inte längre sedan ungefär en månad tillbaka. Då slutade målmaskinen Romelu Lukaku att producera mål och United har under tiden inbringat två tunga förluster i ligaspelet mot Huddersfield och Chelsea. United fans hoppas få se Romelu Lukaku göra mål igen vilket behövs om man ska vara med och kriga om titlar i både Premier League och Champions League. Men vi är nog många som tycker det ska bli hur spännande och intressant som helst och se hur Mourinho tänker spela ihop lukaku med Zlatan.

Viktiga 3 poäng

Ikväll är det verkligen 3 poäng som gäller för ligatvåan Manchester United mot tabellelvan Newcastle United. Man är 8 poäng efter lokalkonkurrenten Manchester City högst uppe i topp av Premier League tabellen. Poängtapp idag skulle vara katastrof om vi vill se dem kunna utmana om ligatiteln denna säsong. Men det ska väl inte kunna hända nu när kung Zlatan är tillbaka!?

Tungt, tungt för Newcastle

Newcastle United kommer till spel mot Manchester United med ett par tunga matcher bakom sig. Först en knapp 1-0 förlust borta mot ligasjuan Burnley vilket kan vara acceptabelt med tanke på motståndet. Men att det nu senast blev ytterligare en förlust med 0-1, den här gången på egen hemmaplan mot då nedflyttningsplacerade Bournemouth, var inte alls bra. Med bara en enda seger på de sex senaste ligamatcherna är formen under all kritik. Särskilt om man betänker att den enda segern man lyckades spela till sig kom mot avsågade jumbon Crystal Palace som hittills bara har 4 poäng totalt. 3 av dessa fick man då i och med vinsten mot Newcastle.

Nu har vi fått de bekräftade startelvorna! Kul att se Victor Nilsson Lindelöf från start som bildar mittbckspar med Smalling. Roligt är att också Pogba går in från start!

Manchester Uniteds startelva

de Gea – Valencia, Lindelöf, Smalling, Young – Mata, Matic, Pogba – Rashford, Lukaku, Martial.

Newcastle Uniteds startelva

Elliot – Yedlin, Clark, Lejeune, Manquillo – Ritchie, Hayden, Shelvey, Murphy – Gayle, Joselu.

Speltipset United – Newcastle

Vi på Svenskt Spel tippar på att Manchester United vinner matchen mot Newcastle United och att man samtidigt håller nollan. Odds 1,74 @ ComeOn!

Sätt in 100 kr, få 500 kr att spela för + 1 kg julgodis!

Sätt in 100 kr och få 500 kr att spela för + 1 kg julgodis skickad hem till dig inom en vecka. Just nu ger ComeOn dig en 400% bonus. För att kvalificera dig för denna fina bonus så gör du bara en insättning på 100 kr och får direkt 500 kr att spela för antingen på oddssidan eller i casinot!

Läs gärna också:

Speltips Arsenal – Tottenham

Speltips Leicester – Manchester City

Speltips West Bromwich – Chelsea

Ännu mer live stream fotboll!

Vi har mängder av matcher i de högsta fotbollsligorna runt om i Europa denna helg som exempelvis La Liga, Bundesliga, Serie A & Ligue 1. Och vi har tidigare skrivit en artikel inför den här helgen 18-19 november om hur du kan titta på alla matcherna gratis via ett spelbolag: Streama Fotboll Live Gratis!