Arsenal – Tottenham har avspark kl. 13:30 lördag 18 november (18/11). Speltips och gratis live stream har vi plockat fram åt dig i ett unikt erbjudande. 

Läs mer här om hur du kan se Premier League gratis i helgen!

Streama Premier League Gratis

Arsenal – Tottenham Speltips

Arsenal befinner sig just nu i en sits där laget är placerade precis utanför topp fem lagen vilka får spela i de europeiska cuperna nästa säsong. Och sjätteplatsen är både aningen bräcklig och samtidigt förhoppningsfull om att kunna avancera i tabellen. De 19 poäng Arsenal skaffat sig har även ligasjuan Burnley och ligafemman Liverpool spelat till sig också. Därefter blir det ett litet hopp både uppåt och nedåt i Premier League tabellen. Chelsea som ligger på fjärde plats har 22 poäng medan åttondeplacerade Brighton har 15 poäng.

Den 5:e november när Arsenal senast spelade match i Premier League föll man borta mot starka serieledarna Manchester City med 3-1. Inget att säga om den förlusten även om jag tycker Arsenal bitvis stod upp riktigt bra mot Pep Guardiolas mannar. Idag ska Arsene Wenger försöka leda sitt gäng mot välbehövliga poäng mot Tottenham. Och det kommer behövas om man inte ska riskera att sågas av från striden om de åtråvärda första fem placeringarna.

Tottenham…

Tottenham är trea i Premier League på 23 poäng, lika många som tvåan Manchester United. För övrigt var det mot just United som Tottenham nyligen förlorade knappt mot med 1-0 på bortaplan. Idag gäller det för Tottenhams del att inbringa poäng då det mer eller mindre krävs om de vill ha åtminstone en liten chans att nå ikapp segermaskinen Manchester City där uppe i ensam topp på 31 poäng. Och om det är för mycket begärt så är ändå varenda poäng förstås välkommen då man gärna hamnar på någon av platserna 2-4 som ger en plats i Champions League kommande säsong.

Jämnt så det förslår

Matcherna mellan Arsenal och Tottenham brukar vara hiskeligt jämna och spännande matcher. På de senaste fem mötena lagen emellan så har det blivit tre oavgjorda och varsin vinst. Kanske kan det ge oss en fingervisning om resultat även idag? Och visst känns ett oavgjort resultat ganska realistiskt med tanke på förutsättningarna där Arsenal möter ett lag med lite bättre form i Tottenham men har fördel av spel på hemmaplan.

En annan intressant aspekt i gammal statistik från tidigare möten är att det i fyra av de fem senaste matcherna som de spelat mot varandra så har båda lagen gjort mål. Säkert har det att göra med deras offensiva läggning i grund och botten. Båda två brukar värna den offensiva taktiken framför den defensiva.

Tipset på Arsenal – Tottenham

1-1 och 2-2 är inte helt osannolika resultat denna tidiga lördagsmatch för den som vill ge sig på ett spel på resultat. Vi nöjer oss med att spela på att båda lagen gör mål. Bästa oddset för ett BLGM-spel hittar vi hos ComeOn som ger tillbaka 1,54 gånger pengarna om tipset slår in.

Läs också:

Speltips Leicester – Manchester City

Speltips West Bromwich – Chelsea

Speltips Manchester United – Newcastle United

 

 

Ännu mer live stream fotboll!

Vi har mängder av matcher i de högsta fotbollsligorna runt om i Europa denna helg som exempelvis La Liga, Bundesliga, Serie A & Ligue 1. Och vi har tidigare skrivit en artikel inför den här helgen 18-19 november om hur du kan titta på alla matcherna gratis via ett spelbolag: Streama Fotboll Live Gratis!