Klockan 16.00 idag möts West Bromwich och Chelsea på The Hawthorns. West Bromwich brukar alltid ställa till det för topplagen och framförallt hemma där man är svårspelade. Chelsea har haft flertalet spelare ute på landslagsuppdrag och det brukar sätta sina spår i efterföljande Premier League match. Några skador och osäkra spelare leder oss in på dagens speltips i det här mötet.

Visste ni att ni kan få tillgång till Premier League och viasats sportutbud gratis. Vi artikeln nedan hittar du information om hur du kan streama Premier League gratis!

Streama Premier League Gratis

Skador

Chelseas anfallare Batshuayi skadade sig under den Belgiska landslagssamlingen i veckan och beräknas vara borta idag och ytterligare 4 matcher. Ett avbräck som stör mästarna då man endast har Morata som renodlad anfallare att tillgå. Å andra sidan så har man spelat med Hazard på topp centralt förut och kan vid problem stuva om i laget. Förutom Batshuayi så saknar chelsea Moses och Musonda. Chadli, Dawson och Morrison ser alla ut att missa matchen där den sistnämnde dragit på sig en förkylning med feber.

  • Matchen blir Antonio Contes 50:e i Premier League som tränare för Chelsea.
  • Willians nästa start i Premier League blir hans 100:e.
  • Cesc Fábregas nästa mål blir hans 50:e i Premier League.
  • Chelsea har vunnit 16 av sina senaste 21 bortamatcher.
  • Cesar Azpilicueta har assisterat Álvaro Morata till 5 mål hittills i årets Premier League.
  • WBA – Chelsea döms av Jonathan Moss.

Speltips

Vi tror att vi kommer få se en stark och optimistisk inledning av hemmalaget. Dock så kommer man pressa utan att skapa några giftiga målchanser. Chelsea kommer säkerligen se lite loja ut efter veckans landslagsuppdrag vilket gör att man ligger rätt i positionsspelet och täcker sina ytor. Vi tror att det här kommer leda till en rätt så tam första halvlek där målchanserna är få. Ju längre matchen går kommer Chelsea ta över och tillslut vinna. Därför tror vi på ett oavgjort resultat i halvtid och där sedan Chelsea avgör och vinner matchen efter full tid. Chelsea har 4 raka segrar i Premier League medans West Bromwich har 3 raka förluster och ingen seger på de 10 senaste.

halvtid/fulltid

oavgjord / Chelsea rekas till oddset 4.00 hos bet365

bet365 erbjudande
Se specifik välkomstbonus
Besök här!

Fler speltips från Premier League

Vi har även rekat några av helgens andra matcher. Läs mer om våra speltips i Premier League här:

Leicester – Manchester City

Arsenal – Tottenham

Manchester United – Newcastle United

Lyckat till med era speltips