Stryktipsförslag vecka 46 med r-system

På Lördag 2017-11-18 så är det engelskt på stryktipskupongen. Veckans stryktipsförslag bygger på R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. R-systemet innebär att vi ska ta ut 4 säkra matcher. Går de 4 matcherna in så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Med r-system menas att du får mer garderingar för en mindre summa pengar. Garantin talar om hur många rätt som du minst har ifall du får 13 rätt på din systemkupong. Återigen ett spännande stryktips att se fram emot där flera topplag i Premier League finns med på kupongen.

Våra 4 säkra matcher

Det har varit en hel del spelare som varit ute på landslagsuppdrag den gångna veckan. Även om man inte deltagit i tävlingsmatcher så har det varit träningsmatcher för landslagen som redan varit klara för VM. Det här brukar påverka topplagen i Premier League när flera av klubbarnas spelare varit ute och rest i veckan. Det gör att vi väljer att helgardera ALLA topplag. Vi hoppas att det skräller mot någon av Manchester Untied, Manchester City, Liverpool eller Chelsea. Vi har istället valt att spika 4 andra matcher som på förhand ser lite mindre säkra ut. Vi jagar pengarna helt enkelt. Såhär ser veckans 4 säkra matcher ut.

Match 2. Bournemouth – Huddersfield (1)

Det skiljer några placeringar mellan lagen i tabellen där Huddersfield gjort det väldigt bra som nykomling såhär långt. Bournemouth fick en tung start på säsongen men har lyft sig nu på slutet. 3 segrar på de 4 senaste vittnar om att laget är på gång igen och börjat hitta tillbaka till gammal fin form. De här två lagen spelar ungefär på samma sätt med tight försvar och frenetisk kämpaanda. Kommer förmodligen inte bli någon välspelad match. Ettan är så klart en chansning men magkänslan säger att det blir vinst på Vitality Stadium.

Match 3. Burnley – Swansea (1)

Burnley hemma på Turf Moor är alltid svårslagna. Nu har Burnley endast 1 förlust på de 5 senaste. Swansea har 4 raka förluster och haft det jobbigt hittills den här säsongen. I veckan lämnade Claude Makelele sitt uppdrag som assisterande tränare för nytt uppdrag i den belgiska ligan. Britton med över 400 matcher i Swansea ersätter och får en ny roll som både ledare och spelare. Britton är ett kärnämne i klubben. Han utgör mycket av det som klubben står för och han är och förblir en ikon för ”svanarna”. Vi tror tyvärr inte att man kommer räcka till här och Burnley får tipset som veckans säkraste tecken. Etta!

 

Match 8. Birmingham – Nottingham (1)

Svårtippad match där Nottingham ligger bättre till i tabellen. Vid en första anblick så skulle nästan Nottingham ses som favoriter. Men tar vi en närmare titt så är Nottinghams bortafacit under all kritik. Man har 4 förluster på de 5 senaste och släppt in 14 mål på de matcherna. Det gör att vi tror på hemmalaget här som har ett jobbigt läge i tabellen. Man ligger just nu under strecket och vi tror att motivationen kommer vara stor här. Att man skulle gå ut och vinna över Nottingham ser vi inte som någon större skräll då laget är bättre än vad tabellen just nu visar. Vi testar ettan!

Match 11. Reading – Wolverhampton (2)

Vet inte hur många gånger vi spruckigt på Reading den här hösten. När vi trott på laget har de förlorat och när vi tippat emot har de vunnit. Den här veckan gör vi ett nytt försök när serieledaren Wolverhampton kommer på besök. För er som sett några matcher med Wolverhampton den här säsongen så kan vi vara överens om att man spelar riktigt bra fotboll! En liten plump mot Queens Park Rangers borta i ligan men annars har man vunnit 5 av de 6 senaste. Reading som blandat och gett känns som en överkomlig motståndare. Wolverhampton har spenderat en del inför den här säsongen och har hämtat in riktigt bra tekniska spelare från den portugisiska ligan. Man har siktet inställt på Premier League och vi tror att vi kommer få se Wolves i den högsta ligan nästa säsong. Fortsätter man att spela lika bra som man gjort hittills så kommer man stå som segrare av The Championship.

Kommentarer om Stryktipset

  • Veckans säkraste anser vi att Burnley är hemma mot Swansea
  • Skrällen tror vi att Leicester, West Bromwich, Southampton eller Newcastle kan stå för. Läs vår kommentar om Topplagen ovan.
  • 10 miljoner väntar i jackpot
  • Veckans stryktipsförslag bygger på R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti
  • Stryktipset har spelstopp hos Svenska Spel klockan 15.59 på Lördag

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

 

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

Unibet erbjudande

500 % bonus - 500 kr

Hämta Bonus
Betway erbjudande

Gratisspel 1000 SEK

Hämta Bonus
NordicBet erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK + 250 kr riskfritt

Hämta Bonus

Betsafe erbjudande

100 % Bonus - 2000 kr

Hämta Bonus

Betsson erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus

Leovegas erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus
Expekt erbjudande

500 % upp till 500 kr

Hämta Bonus